Άντρος Κυπριανού (ΑΚΕΛ): Η απόφαση να γίνει σεβαστή απ’ όλους

Άντρος Κυπριανού (ΑΚΕΛ): Η απόφαση να γίνει σεβαστή απ’ όλους

Οι πολιτικές που ακολουθούνται από την ηγεσία της ΕΕ σήμερα, είναι αδιέξοδες, τόνισε ο γραμματέας του ΑΚΕΛ

Άντρος Κυπριανού (ΑΚΕΛ): Η απόφαση να γίνει σεβαστή απ’ όλους
Την ευχή όπως σήμερα το δημοψήφισμα στην Ελλάδα κυλήσει μέσα σε δημοκρατικές διαδικασίες ομαλά όπως αρμόζει στην Ελλάδα που είναι η χώρα η οποία γέννησε την Δημοκρατία, εξέφρασε ο Γενικός Γραμματέας του ΑΚΕΛ της Κύπρου  Άντρος Κυπριανού.

Ο κ. Κυπριανού επανέλαβε ότι η απόφαση του ελληνικού λαού θα πρέπει να ληφθεί ανεπηρέαστα από τις όποιες έξωθεν παρεμβάσεις και θα πρέπει την επομένη μέρα να γίνει σεβαστή απ’ όλους στο χώρο της ΕΕ αλλά και παγκοσμίως.

Από αύριο συνέχισε, “θα πρέπει να επιδιωχθεί η εξεύρεση λύσεων που θα αντιμετωπίσουν τα τεράστια προβλήματα που έχουν προκληθεί στην ελληνική κοινωνία”. Επανέλαβε επίσης για πολλοστή φορά ότι είναι και δική του άποψη ότι οι πολιτικές που ακολουθούνται από την ηγεσία της ΕΕ σήμερα, είναι αδιέξοδες. Είναι πολιτικές – όπως είπε-  οι οποίες οδηγούν τους λαούς στην φτωχοποίηση, στην μιζέρια, στην ανέχεια και θα πρέπει να διαφοροποιηθούν.

Κλείσιμο
Ευχήθηκε τέλος, όπως τα μηνύματα από το ελληνικό δημοψήφισμα να φτάσουν στα αυτιά εκείνων που πρέπει, έτσι ώστε να αρχίσει μια πορεία αλλαγής των πολιτικών εκείνων οι οποίες, όπως επανέλαβε, οδηγούν ολόκληρους λαούς στην καταστροφή.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης