Χωμενίδης: Η μάχη θα δοθεί πόρτα-πόρτα, με ευπρέπεια και με χαμόγελο

Χωμενίδης: Η μάχη θα δοθεί πόρτα-πόρτα, με ευπρέπεια και με χαμόγελο

Για όλους όσοι «επαναπαύονται στις καθησυχαστικές δηλώσεις των κυβερνώντων, θυμήστε τους ότι ό,τι και αν υποσχέθηκε η κυβέρνηση έχει οικτρά διαψευστεί» αναφέρει ο γνωστός συγγραφέας

Χωμενίδης: Η μάχη θα δοθεί πόρτα-πόρτα, με ευπρέπεια και με χαμόγελο
Λίγες ώρες έμειναν μέχρι το κρίσιμο δημοψήφισμα που θα κρίνει το μέλλον της χώρας και οι παρεμβάσεις ανθρώπων των Γραμμάτων και της Τέχνης πληθαίνουν. Σήμερα, ο συγγραφέας Χρήστος Χωμενίδης τοποθετήθηκε μέσω Facebook αναφέροντας, μεταξύ άλλων, πως: «Η μάχη θα δοθεί πόρτα-πόρτα. Με ευπρέπεια και με χαμόγελο».

«Πείτε σε όλους ότι το ελληνικό χρέος δεν πρόκειται να διαγραφεί με τυχόν χρεοκοπία. Πείτε στον ιδιωτικό υπάλληλο ότι η επιχείρησή του θα κλείσει, αν δεν έχει αναστείλει ήδη την λειτουργία της. Πείτε στον άνεργο πως εάν η ανεργία τριπλασιαστεί, ο ίδιος δεν θα βρει δουλειά ποτέ» αναφέρει μεταξύ άλλων ο γνωστός συγγραφέας, σημειώνοντας στο τέλος: «Είμαστε αισιόδοξοι επειδή έχουμε δίκιο».


Κλείσιμο
Διαβάστε τι έγραψε ο ίδιος:
«Η μάχη θα δοθεί μέχρι την τελευταία στιγμή πόρτα-πόρτα, στη γειτονιά, στην πολυκατοικία, στο μετρό, στο χωριό, όπου συναντιούνται οι πολίτες της Ελλάδας. Πιάστε κουβέντα με γνωστούς και αγνώστους. Συζητήστε με τον φίλο σας, τον γείτονά σας, τον συγγενή σας.
Πείτε σε όλους ότι το ελληνικό χρέος δεν πρόκειται να διαγραφεί με τυχόν χρεοκοπία. Θα πέσει ίσα-ίσα στις πλάτες των απλών ανθρώπων.
Πείτε στον ιδιωτικό υπάλληλο ότι η επιχείρησή του θα κλείσει, αν δεν έχει αναστείλει ήδη την λειτουργία της.
Πείτε στον μαγαζάτορα ότι δεν θα έχετε τη δυνατότητα να ψωνίζετε πλέον τίποτα πέραν των απολύτως αναγκαίων.
Πείτε στον νέο πως κάποιοι -που έχουν εξασφαλισμένα τα πολλά λεφτά τους στο εξωτερικό- εκμεταλλεύονται την ορμή και την επαναστατικότητά του για να του κάτσουν στο σβέρκο.
Πείτε στον άνεργο πως εάν η ανεργία τριπλασιαστεί, ο ίδιος δεν θα βρει δουλειά ποτέ.
Πείτε στον συνταξιούχο ότι κανείς δεν μπορεί αντικειμενικά να εγγυηθεί την σύνταξή του.
Όταν σας κατηγορούν για τρομολαγνεία, ενημερώστε τους τι συνέβη στην Αργεντινή, μια πολύ πλουσιότερη από την Ελλάδα χώρα, αφότου χρεοκόπησε.
Όταν επαναπαύονται στις καθησυχαστικές δηλώσεις των κυβερνώντων, θυμήστε τους ότι ό,τι και αν υποσχέθηκε η κυβέρνηση έχει οικτρά διαψευστεί.
Η μάχη θα δοθεί πόρτα-πόρτα. Με ευπρέπεια και με χαμόγελο.
Είμαστε αισιόδοξοι επειδή έχουμε δίκιο. Κοιτάμε τους συμπολίτες μας στα μάτια επειδή τους λέμε την αλήθεια.
Θα νικήσουμε!».


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης