Δείτε το σποτ του ΚΚΕ για το δημοψήφισμα

Δείτε το σποτ του ΚΚΕ για το δημοψήφισμα

«Σε αυτό το δημοψήφισμα και το ναι και το όχι σημαίνει ναι στα μνημόνια διαρκείας και την ΕΕ. Ακυρώνουμε τους εκβιασμούς και τα ψεύτικα διλήμματα. Ρίχνουμε στην κάλπη την πρόταση του ΚΚΕ», αναφέρει το σποτ του κόμματος για το δημοψήφισμα της 5ης Ιουλίου

Δείτε το σποτ του ΚΚΕ για το δημοψήφισμα
Με δική του πρόταση θα συμμετέχει στο δημοψήφισμα της Κυριακής το ΚΚΕ, τάσσοντας ευθέως κατά της πρότασης των ΕΕ - ΕΚΤ - ΔΝΤ, αλλά κατά της κυβερνητικής πρότασης των  47+8 συμπληρωματικών διότι, όπως αναφέρει, «είναι γεμάτες βάρβαρα αντιλαϊκά μέτρα».

«Σε αυτό το δημοψήφισμα και το ναι και το όχι σημαίνει ναι στα μνημόνια διαρκείας και την ΕΕ. Ακυρώνουμε τους εκβιασμούς και τα ψεύτικα διλήμματα. Ρίχνουμε στην κάλπη την πρόταση του ΚΚΕ», αναφέρει το σποτ του κόμματος για το δημοψήφισμα της 5ης Ιουλίου. 



Από την πλευρά του, ο γ.γ. της Κ.Ε. του Κομμουνιστικού Κόμματος, Δ. Κουτσούμπας, απηύθυνε κάλεσμα στον ελληνικό λαό να επιλέξει το ψηφοδέλτιο που προτείνει το ΚΚΕ για το δημοψήφισμα της Κυριακής. Μάλιστα, προέτρεψε τους ψηφοφόρους να σηκώσουν το ανάστημά τους και να ρίξουν στην κάλπη τη δική του πρόταση: «Οχι στην πρόταση των ΕΕ-ΔΝΤ-ΕΚΤ. Οχι στην πρόταση της κυβέρνησης. Αποδέσμευση από την ΕΕ, με τον λαό στην εξουσία», αναφέρει το ψηφοδέλτιο.
Κλείσιμο





Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης