Γεννηματά: Ο Τσίπρας οδηγεί τη χώρα εκτός ευρώ με όρους χρεοκοπίας

Γεννηματά: Ο Τσίπρας οδηγεί τη χώρα εκτός ευρώ με όρους χρεοκοπίας

«Για μια ακόμη φορά είναι εκτός τόπου και χρόνου», σχολίασε καυστικά, σχολιάζοντας το νέο διάγγελμα του πρωθυπουργού

Γεννηματά: Ο Τσίπρας οδηγεί τη χώρα εκτός ευρώ με όρους χρεοκοπίας
«Για μια ακόμη φορά είναι εκτός τόπου και χρόνου», σχολίασε καυστικά η Φώφη Γεννηματά, σχολιάζοντας το νέο διάγγελμα του πρωθυπουργού.

Σε ανακοίνωσή της η κυρία Γεννηματά τονίζει πως «σαφέστατα οδηγεί την Ελλάδα έξω από την Ευρώπη, έξω από την ζώνη του ευρώ, με όρους χρεοκοπίας, φτωχοποίησης και καταστροφής». 

Σύμφωνα με την πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, «το διάγγελμά του είναι για μια ακόμη φορά παραπλανητικό, ακραία διχαστικό, γεμάτο εμμονές, ψέματα και πλαστά διλήμματα».

Κλείσιμο
«Οι πολίτες δεν παγιδεύονται πια! Θυμούνται τι έλεγε πριν τις εκλογές υποσχόμενος τα πάντα στους πάντες. Τώρα όμως ξέρουν πολύ καλά τι έπραξε πέντε μήνες τώρα, κοροϊδεύοντας τους πάντες και για τα πάντα», αναφέρει και προσθέτει: «Δεν μπορεί να δώσει καμία εγγύηση για μισθούς, συντάξεις, καταθέσεις, όταν οι Τράπεζες κλείνουν, οι συντάξεις δεν καταβάλλονται, η οικονομία βουλιάζει και η ανεργία φουντώνει».

Σύμφωνα με την κυρία Γεννηματά, η δήθεν «περήφανη», αλλά αλλοπρόσαλλη και επικίνδυνη διαπραγμάτευση των κ.κ. Τσίπρα, Βαρουφάκη, Καμμένου και όλων των Υπουργών, «έφερε τη χώρα σε μια αληθινή τραγωδία».

Μάλιστα, αναφέρει ότι «αποτυπώνεται στις εικόνες ντροπής και στις ουρές της απόγνωσης και της ταπείνωσης των συνταξιούχων, των εργαζομένων, των επαγγελματιών, μπροστά στις κλειστές τράπεζες και τις επιχειρήσεις σε ασφυξία».

Τέλος, η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ υπογραμμίζει ότι ο κ. Τσίπρας αρνείται δήθεν το μνημόνιο, την ίδια ώρα που ζητά να υπογράψει νέο με επαχθέστερους όρους για όλους τους Έλληνες και τις Ελληνίδες, για όλες τις γενιές και κυρίως τους νέους ανθρώπους. Έχει καταστήσει την Ελλάδα αδύναμη, απομονωμένη και ευάλωτη. 

«Ο κ. Τσίπρας και η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ στιγματίζονται ιστορικά ως ο Πρωθυπουργός και η Κυβέρνηση της χρεοκοπίας», καταλήγει η κυρία Γεννηματά.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης