Μέρκελ: Οι πόρτες για διαπραγματεύσεις θα μείνουν ανοιχτές

Μέρκελ: Οι πόρτες για διαπραγματεύσεις θα μείνουν ανοιχτές

«Μίλησα με τον Αλέξη Τσίπρα πολλές φορές τις προηγούμενες ημέρες. Η προσωπική μας σχέση δεν έχει διαταραχθεί ούτε στο ελάχιστο» είπε η Γερμανίδα Καγκελάριος 


Μέρκελ: Οι πόρτες για διαπραγματεύσεις θα μείνουν ανοιχτές
«Μίλησα με τον Αλέξη Τσίπρα πολλές φορές τις προηγούμενες ημέρες. Η προσωπική μας σχέση δεν έχει διαταραχθεί ούτε στο ελάχιστο. Είναι κυρίαρχο δικαίωμα μιας χώρας η διεξαγωγή δημοψηφίσματος, αλλά μπορούν και οι άλλες 18 χώρες να έχουν τη δική τους θέση για το θέμα. Μπορούμε ανά πάσα στιγμή να μιλήσουμε» είπε η Άνγκελα Μέρκελ ερωτηθείσα σχετικά κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου με τον Ματέο Ρέντζι. 

Παράλληλα η Γερμανίδα Καγκελάριος δήλωσε ότι οι πόρτες για διαπραγματεύσεις με την Ελλάδα παραμένουν ανοιχτές, καθώς το πιο σημαντικό είναι να ξαναρχίσουν. 

Χρειαζόμαστε μία κατάσταση όπου θα επιτρέψουν να γίνουν στην Ελλάδα ευρείες μεταρρυθμίσεις για να υπάρξει ανάπτυξη, συνέχισε η Γερμανίδα Καγκελάριος και συμπλήρωσε ότι στόχος όλων είναι να μπει ένα τέλος στην ανεργία και να υπάρξει ευημερία, τόνισε η Μέρκελ. 

Για το εάν υπάρχει διάσταση απόψεων με την γαλλική κυβέρνηση στο θέμα των διαπραγματεύσεων με την Ελλάδα, η Γερμανίδα καγκελάριος δήλωσε ότι «δεν υπάρχει διαφορά απόψεων σχετικά με το ότι πρέπει κάποια στιγμή να μιλήσουμε» κατέληξε.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης