Σλοβάκος ΥΠΟΙΚ: Αν επικρατήσει το «όχι» οι τράπεζες δε θα ξανανοίξουν με ευρώ

Σλοβάκος ΥΠΟΙΚ: Αν επικρατήσει το «όχι» οι τράπεζες δε θα ξανανοίξουν με ευρώ

Ο Πέτερ Κάζιμιρ στέλνει σκληρό μήνυμα στην Ελλάδα - Δεν «βλέπει» σημαντικές εξελίξεις στη σημερινή συνεδρίαση του Eurogroup

Σλοβάκος ΥΠΟΙΚ: Αν επικρατήσει το «όχι» οι τράπεζες δε θα ξανανοίξουν με ευρώ
Την επόμενη ημέρα μετά την επικράτηση του «όχι» στο δημοψήφισμα της ερχόμενης Κυριακής προβλέπει ο υπουργός Οικονομικών της Σλοβακίας, Πέτερ Κάζιμιρ.

Με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter ο κ. Κάζιμιρ αναφέρει πως αν τελικά οι Έλληνες πολίτες ψηφίσουν «όχι», τότε οι τράπεζες θα ξανανοίξουν χωρίς ευρώ.

«Φοβάμαι ότι οι ελληνικές τράπεζες δε θα ξανανοίξουν με ευρώ σε περίπτωση που το δημοψήφισμα της Κυριακής καταλήξει με ένα "όχι"», έγραψε χαρακτηριστικά στο Twitter ο Σλοβάκος  υπουργός.

Κλείσιμο


Υπενθυμίζεται πως ο κ. Κάζιμιρ έχει ασκήσει σφοδρή κριτική στους χειρισμούς της ελληνικής πλευράς κυρίως μετά τις δίχως αποτέλεσμα διαπραγματεύσεις και την απόφαση της ελληνικής κυβέρνησης να ανακοινώσει τη διεξαγωγή δημοψηφίσματος.

Παράλληλα, σε προηγούμενη ανάρτησή του επισημαίνει πως δεν προβλέπει να υπάρχουν σημαντικές εξελίξεις στη σημερινή συνεδρίαση του Eurogroup.

Όπως εξηγεί, μάλιστα, το μόνο σημαντικό που μπορεί να προκύψει από τη σημερινή συνεδρίαση είναι η ελληνική κυβέρνηση να πει ξεκάθαρα «ναι» στο δημοψήφισμα, να αλλάξει το ερώτημά του, ή να ακυρώσει την όλη διαδικασία. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης