Θεοδωράκης: Ίδιο το Μνημόνιο του Γιούνκερ και του Τσίπρα

Θεοδωράκης: Ίδιο το Μνημόνιο του Γιούνκερ και του Τσίπρα

«Βάζουν το πιστόλι στον κρόταφο του λαού για να μην διασπαστεί ο ΣΥΡΙΖΑ» τόνισε ο επικεφαλής του Ποταμιού.

Θεοδωράκης: Ίδιο το Μνημόνιο του Γιούνκερ και του Τσίπρα
Η κυβέρνηση και ο Αλέξης Τσίπρας αποφάσισαν να βάλουν το πιστόλι στον κρόταφο του λαού για να μην διασπαστεί ο ΣΥΡΙΖΑ, υπογράμμισε ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης, παρεμβαίνοντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega και υπερασπιζόμενος την ανάγκη οι πολίτες να ψηφίσουν «ναι» στο δημοψήφισμα της Κυριακής, για να μην διακινδυνευτεί η ευρωπαϊκή προοπτική της χώρας.

«Ο κ. Τσίπρας έχει αποδείξει ότι μπερδεύεται όταν ακούει διαφορετικές φωνές στο αυτί του» ανέφερε ο κ. Θεοδωράκης, επισημαίνοντας ότι «και η πρόταση Γιούνκερ και η πρόταση Τσίπρα αποτελούν, δημοσιονομικά, το ίδιο μνημόνιο».

Πρόσθεσε ότι ο πρωθυπουργός είχε την ευκαιρία το Μάρτιο να πάρει μία καλύτερη συμφωνία από την Ευρώπη, αλλά με δική του ευθύνη δεν έγινε..

Κλείσιμο
Ο επικεφαλής του Ποταμιού υποστήριξε ότι «στο "ναι" στρατεύεται αυτήν τη στιγμή ο δημιουργικός κόσμος της χώρας», ενώ, αντιθέτως, από το μπλοκ του «Όχι», που το αποτελούν ο ΣΥΡΙΖΑ, οι ΑΝ.ΕΛ. και η Χρυσή Αυγή «εμφανίζονται αντιδημοκρατικές συμπεριφορές».

Και γι' αυτό τόνισε την ανάγκη «να μην γίνει η διχαστική μάχη του δημοψηφίσματος».

Αν ο λαός πει σε ποσοστό 60% να παραμείνουμε στην Ευρώπη, δεν θα μπορεί να γυρίσει την πλάτη του ο κ. Τσίπρας, είπε ακόμη ο Σταύρος Θεοδωράκης, επαναλαμβάνοντας την άποψή του ότι μπορεί να υπάρξει άλλη κυβέρνηση από την παρούσα Βουλή, εφόσον επικρατήσει αίσθημα ευρωπαϊκής ευθύνης από στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο ίδιος, εξάλλου, εξήγησε ότι, ενώ είπε στον κ. Τσίπρα ότι "για το καλό της χώρας θα σε στηρίξω", ο πρωθυπουργός στη Βουλή «με κατήγγειλε για τη στήριξη».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης