Αήθης επίθεση ΣΥΡΙΖΑ στον Πύρρο Δήμα: Ντροπιάζετε το λαό με την στάση σας!

Αήθης επίθεση ΣΥΡΙΖΑ στον Πύρρο Δήμα: Ντροπιάζετε το λαό με την στάση σας!

Στη «Δημοκρατία» του ΣΥΡΙΖΑ οποίος εκφράζει τις αγωνίες του δέχεται χυδαίες απειλές, ύβρεις και επιθέσεις, τονίζει σε ανακοίνωσή του το ΠΑΣΟΚ

Αήθης επίθεση ΣΥΡΙΖΑ στον Πύρρο Δήμα: Ντροπιάζετε το λαό με την στάση σας!
Μία απίστευτη ανακοίνωση, τύπου «δεν δικαιούστε διά να ομιλήτε», ο ΣΥΡΙΖΑ επέλεξε να απαντήση στην από καρδιάς εξομολόγηση του Πύρρου Δήμα, ο οποίος σε ποστ στο facebook μίλησε για «αλβανοποίηση της Ελλάδας» και ζήτησε να μην σταθούν σε ουρές και τα δικά μας παιδιά «για 1 κιλό τυρί ή 10 αυγά ή 60 γραμμάρια κιμά (αμφιβόλου προελεύσεως) κάθε μήνα με ένα κουπόνι στο χέρι, όπως στάθηκα εγώ».

Την ανακοίνωση εξέδωσε το τμήμα φυσικής αγωγής και αθλητισμού του κόμματος και αναφέρει χαρακτηριστικά, πως ένας πρώην βουλευτής που ψήφισε μνημόνια και έφερε την ελληνική κοινωνία στο σημείο αυτό που βρίσκεται, σήμερα «αφυπνίζεται όψιμα» για τα πολιτικά ζητήματα της χώρας.

«Κύριε Πύρρο Δήμα, μπορεί να δοξάσατε τη χώρα με τις αθλητικές σας επιτυχίες, όμως ντροπιάζετε το Λαό μας με την πολιτική σας στάση. Παρακαλούμε σωπάστε μήπως και προλάβετε να περισώσετε μέρος της υστεροφημίας σας», γράφει η ανακοίνωση.

Στο θέμα παρενέβη το ΠΑΣΟΚ, που με δική του ανακοίνωση καυτηριάζει «την "Δημοκρατία" του ΣΥΡΙΖΑ» στην οποία όποιος «εκφράζει τις αγωνίες του δέχεται χυδαίες απειλές, ύβρεις και επιθέσεις»


Κλείσιμο
Ολόκληρη η ανακοίνωση του τμήματος φυσικής αγωγής του ΣΥΡΙΖΑ:
«Με έκπληξη παρατηρούμε την όψιμη αφύπνιση του κου Πύρρου Δήμα στα πολιτικά ζητήματα της χώρας μας.
Την προηγούμενη φορά που ο κος Δήμας "ακούστηκε" πολιτικά, ήταν όταν υπερψήφιζε ως Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ την υπαγωγή της χώρας μας στα Λαοκτόνα μνημόνια. Επίσης, αίσθηση έκανε η αφωνία του τότε Βουλευτή, όταν η συγκυβέρνηση προσπαθούσε να απολύσει τους διακριθέντες αθλητές από τις Υπηρεσίες όπου άξια είχαν προσληφθεί.
Ας ονομάσει ο κύριος Δήμας ποιος είναι αυτός που στέλνει τον κόσμο σε ουρές; ποιος είναι αυτός που τρομοκρατεί τον κόσμο; ποιος είναι αυτός που υπηρετεί τα σχέδια των δανειστών ενάντια στα συμφέροντα του Λαού μας; Κοιτάζοντας στον καθρέφτη, θα δει έναν από αυτούς.
Κύριε Πύρρο Δήμα, μπορεί να δοξάσατε τη χώρα με τις αθλητικές σας επιτυχίες, όμως ντροπιάζετε το Λαό μας με την πολιτική σας στάση. Παρακαλούμε σωπάστε μήπως και προλάβετε να περισώσετε μέρος της υστεροφημίας σας.
Ο κόσμος του αθλητισμού, επιφυλάσσει ένα μεγάλο ΟΧΙ στους εκβιαστές του Λαού μας. Ένα μεγάλο ΟΧΙ σε όσους κατέστρεψαν τις ζωές μας και μαζί με αυτές και τον ελληνικό αθλητισμό.


Ολόκληρη η ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ:
Είναι θλιβερό ότι το γραφείο Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του ΣΥΡΙΖΑ ανέλαβε να φιμώσει το καθαρό και ευαίσθητο λόγο του Πύρρου Δήμα, του ανθρώπου που δόξασε την Ελλάδα και τίμησε τους Έλληνες.
Στη «Δημοκρατία» του ΣΥΡΙΖΑ οποίος εκφράζει τις αγωνίες του δέχεται χυδαίες απειλές, ύβρεις και επιθέσεις.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης