Βίντεο: Άγρια κόντρα Φίλη-Βορίδη για τις τράπεζες και το δημοψήφισμα

Βίντεο: Άγρια κόντρα Φίλη-Βορίδη για τις τράπεζες και το δημοψήφισμα

Ο βουλευτής της ΝΔ κατηγόρησε την κυβέρνηση πως έλεγε ψέματα όταν διαβεβαίωνε ότι δεν θα κλείσουν οι τράπεζες, ενώ τα αίματα άναψαν πολύ γρήγορα ανάμεσα στους δύο

Βίντεο: Άγρια κόντρα Φίλη-Βορίδη για τις τράπεζες και το δημοψήφισμα
Άγρια ήταν η κόντρα που ξέσπασε ανάμεσα στον Μάκη Βορίδη και το Νίκο Φίλη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Στον Ενικό».

Ο βουλευτής της ΝΔ κατηγόρησε τον κ. Φίλη ότι «έχει πείρα από τα ψέματα. Όταν ετίθετο το ερώτημα: Θα κλείσουν οι τράπεζες; Και μας έλεγαν «δεν υπάρχει καμία περίπτωση. Τι είναι αυτά που λέτε;», αναφερόμενος στο γεγονός ότι πριν την επιβολή capital control, η κυβέρνηση διαβεβαίωνε ότι οι τράπεζες θα παραμείνουν ανοιχτές.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ αντέδρασε κατηγορώντας τον κ. Βορίδη ότι εκείνοι (σ.σ. ΝΔ, ΠΑΣΟΚ) έφεραν την Ελλάδα εδώ που βρίσκεται με τους τόνους να ανεβαίνουν.

Σε σημείωση δε του κ. Φίλη ότι η Ευρωβουλή τάχθηκε υπέρ του δημοψηφίσματος και την απάντηση του κ. Βορίδη ότι «δυστυχώς όμως δεν έχει καμία αρμοδιότητα» ο πρώτος άρχισε τις κατηγορίες και ο βουλευτής της ΝΔ εξερράγη: «Αφήστε τις κουταμάρες τώρα. Και τις μπούρδες και τις επηρμένες ανοησίες και τις εξυπνάδες».

Από την πλευρά του και ενώ μιλούσαν παράλληλα και οι δύο, ο κ. Φίλης φώναζε: «Αφρική καταντήσατε την Ελλάδα. Ακούτε τι σας λέω;». 
Κλείσιμο

Όσον αφορά στο δημοψήφισμα ο κ. Βορίδης είπε: «Το δημοψήφισμα που κάνετε πάσχει πολλαπλώς» τονίζοντας ότι «το ναι σημαίνει συνέχιση της διαπραγμάτευσης ενώ το όχι σημαίνει πέρας της διαπραγμάτευσης, έλλειψη προγράμματος, σημαίνει καμία χρηματοδότηση και δραχμή».

Κατέληξε δε απευθυνόμενος στο κοινό ότι «ούτε αυτό δεν έχουν τη λεβεντιά να σας το πούνε στα ίσια, ότι ναι θέλουμε τη δραχμή».  
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης