Φωτογραφίες: Δείτε να μακιγιάρουν τον πρωθυπουργό πριν βγει στην ΕΡΤ

Φωτογραφίες: Δείτε να μακιγιάρουν τον πρωθυπουργό πριν βγει στην ΕΡΤ

Με αρκετό άγχος, ρίχνοντας συνέχεια ματιές στα χαρτιά του, περίμενε υπομονετικά να τον βάψουν πριν βγει στον αέρα της Δημόσιας Τηλεόρασης 

Φωτογραφίες: Δείτε να μακιγιάρουν τον πρωθυπουργό πριν βγει στην ΕΡΤ
Στο κτίριο της Ελληνικής Ραδιοφωνίας Τηλεόρασης στην Αγία Παρασκευή, βρέθηκε σήμερα Δευτέρα, περίπου είκοσι ημέρες μετά την πανηγυρική επαναλειτουργία της στις 11 Ιουνίου, ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας. 

Λίγο πριν τις δέκα το βράδυ τον κ. Τσίπρα υποδέχτηκε στην είσοδο του Μεγάρου της Αγίας Παρασκευής ο πρόεδρος της ΕΡΤ  Διονύσης Τσακνής, με τον οποίο και μπήκε στο κτίριο. 

Κλείσιμο


Ο πρωθυπουργός συνομίλησε με αρκετούς εργαζομένους και κατευθύνθηκε στο στούντιο του κεντρικού δελτίου ειδήσεων, προκειμένου να δώσει την πρώτη του συνέντευξη, μετά την εξαγγελία του δημοψηφίσματος, στους δημοσιογράφους Πάνο Χαρίτο και Αντώνη Αλαφογιώργο.



Με αρκετό άγχος ο κ. Τσίπρας, αφού συνομίλησε με τους δημοσιογράφους και έχοντας πάντα στο πλευρό του τον διευθύνων σύμβουλο της ΕΡΤ, Λάμπη Ταγματάρχη, κάθισε υπομονετικά περιμένοντας να τον... βάψουν, ρίχνοντας συνεχώς ματιές στα χαρτιά του.  





Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης