«Συγγνώμη λάθος»! Θα πιστωθούν τελικά οι συντάξεις του ΤΑΠ-ΟΤΕ

«Συγγνώμη λάθος»! Θα πιστωθούν τελικά οι συντάξεις του ΤΑΠ-ΟΤΕ

Σύμφωνα με το υπουργείο, η εμπλοκή που είχε δημιουργηθεί νωρίτερα οφείλετο σε τεχνικά προβλήματα του συστήματος ΔΙΑΣ τα οποία αποκαταστάθηκαν

«Συγγνώμη λάθος»! Θα πιστωθούν τελικά οι συντάξεις του ΤΑΠ-ΟΤΕ
Mέχρι αργά το βράδυ θα έχουν πιστωθεί τελικά οι συντάξεις στους λογαριασμούς των συνταξιούχων του ΤΑΠ-ΟΤΕ, ενώ αύριο, Τρίτη, θα πιστωθούν και οι συντάξεις της ΔΕΗ.

Μάλιστα, την Τρίτη βράδυ ή το αργότερο την Τετάρτη το πρωί θα πιστωθούν στους λογαριασμούς οι συντάξεις του ΟΑΕΕ και του ΟΓΑ. 

Για τη διευκόλυνση των συνταξιούχων του ΟΓΑ, το υπουργείο υποδομών ανακοίνωσε ότι οι συντάξεις μπορούν να διανεμηθούν από τους ταχυδρόμους των ΕΛΤΑ χέρι με χέρι. Σύμφωνα με το υπουργείο Κοινωνικών Ασφαλίσεων, η εμπλοκή που είχε δημιουργηθεί νωρίτερα με τις συντάξεις του ΤΑΠ-ΟΤΕ δεν οφείλετο σε έλλειψη ρευστότητας αλλά σε τεχνικά προβλήματα του συστήματος ΔΙΑΣ τα οποία αποκαταστάθηκαν. 

Παράλληλα, όμως, από το υπουργείο διευκρινίζεται ότι οι οφειλέτες που δε θα καταβάλουν τη δόση, δεν θα απενταχθούν από τη ρύθμιση χρεών προς τα ασφαλιστικά Ταμείων όσο διάστημα οι τράπεζες είναι κλειστές.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης