Άδωνις: «Πολιτικοί απατεώνες» οι ΑΝΕΛ - Απείλησε με αγωγή η Χρυσοβελώνη

Άδωνις: «Πολιτικοί απατεώνες» οι ΑΝΕΛ - Απείλησε με αγωγή η Χρυσοβελώνη

«Την Παρασκευή θα συνεδριάσει η ΚΟ των ΑΝΕΛ και τότε θα πάρουμε τις αποφάσεις μας για το τι θα κάνουμε», δηλώνει η εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ

Άδωνις: «Πολιτικοί απατεώνες» οι ΑΝΕΛ - Απείλησε με αγωγή η Χρυσοβελώνη
«Πολιτικούς απατεώνες» χαρακτήρισε τους Ανεξάρτητους Έλληνες ο Άδωνις Γεωργιάδης, επειδή δεν αντιδρούν στη διατήρηση του ΕΝΦΙΑ για το 2015.

«Έλεγαν ότι την επομένη των εκλογών, στις 26 Ιανουαρίου, θα καταργηθεί ο ΕΝΦΙΑ, και τώρα συναινούν στη διατήρησή του», είπε σήμερα στην «Κοινωνία ώρα Μega». Και πρόσθεσε: «Η κυβερνητική πρόταση στους δανειστές περιλαμβάνει τα προβλεπόμενα έσοδα από το φόρο και για το 2016».

Ο χαρακτηρισμός «πολιτικοί απατεώνες» προκάλεσε την «έκρηξη» της εκπροσώπου των ΑΝΕΛ, Μαρίνας Χρυσοβελώνη, η οποία τον απείλησε με αγωγή. Φρόντισε, όμως, να διευκρινίσει ότι το κόμμα της δε μετέχει στη διαπραγμάτευση. Απλώς ενημερώνεται ο Πάνος Καμμένος από τον πρωθυπουργό και τους υπουργούς. Χαρακτηριστικά, δήλωσε:  «Την Παρασκευή θα συνεδριάσει η ΚΟ των ΑΝΕΛ και τότε θα πάρουμε τις αποφάσεις μας για το τι θα κάνουμε».

Κλείσιμο
O βουλευτής της ΝΔ στη συνέχεια, είπε, αναφερόμενος για το νομοσχέδιο για την ιθαγένεια που ψηφίζεται σήμερα: αν είναι κόκκινη γραμμή των ΑΝ.ΕΛ. η ιθαγένεια και ο Τσίπρας το πηγαίνει στη Βουλή, πάει να πει ότι τον έχει γραμμένο ο Τσίπρας τον Καμμένο», προκαλώντας ξανά την αντίδραση της κυρίας Χρυσοβελώνη.

«Όσο μιλάει ο κ. Γεωργιάδης ενισχύεται το λαϊκό κίνημα», απάντησε ο Στάθης Λεουτσάκος του ΣΥΡΙΖΑ και πρόσθεσε: η μεγάλη απάτη ήταν αυτή καθεαυτή η πολιτική των μνημονιακών  δυνάμεων. Μεγαλύτερη απάτη, παίξανε τον ρόλο του νεκροθάφτη».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης