Σύσκεψη υπό τον Αλέξη Τσίπρα στο Μέγαρο Μαξίμου

Σύσκεψη υπό τον Αλέξη Τσίπρα στο Μέγαρο Μαξίμου

Στο επίκεντρο της σύσκεψης, επισήμως, βρέθηκαν οι αλλαγές στα ΔΣ των οργανισμών, ωστόσο επί τάπητος τέθηκαν σαφώς και οι διαπραγματεύσεις με τους εταίρους για την επίτευξη μιας συμφωνίας, καθώς οι πιέσεις από τους δανειστές αυξάνονται ασφυκτικά

Σύσκεψη υπό τον Αλέξη Τσίπρα στο Μέγαρο Μαξίμου
Λίγο πριν τις 23.30 το βράδυ της Δευτέρας ολοκληρώθηκε η έκτακτη σύσκεψη υπό τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, στο Μέγαρο Μαξίμου.

Το απόγευμα μετέβησαν στο Μαξίμου, προκειμένου να συναντηθούν με τον πρωθυπουργό, ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Γιάννης Δραγασάκης, ο υπουργός Οικονομικών Γιάνης Βαρουφάκης, ο υπουργός Επικρατείας Αλέκος Φλαμπουράρης, ο αναπληρωτής υπουργός Υποδομών, Χρήστος Σπίρτζης, ο υπουργός Οικονομίας Γιώργος Σταθάκης, ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών, Ευκλείδης Τσακαλώτος, ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς, ο υπουργός Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Παναγιώτης Λαφαζάνης, ο γενικός γραμματέας της κυβέρνησης, Σπύρος Σαγιάς, και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γαβριήλ Σακελλαρίδης.
Προσερχόμενος στην έκτακτη σύσκεψη στο Μαξίμου, ο αναπληρωτής υπουργός Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων διαβεβαίωσε πως «ο κόσμος δεν πρέπει να ανησυχεί».
Ερωτηθείς για το περιεχόμενου της συμφωνίας, τόνισε πως «δεν έχουμε ακόμα πληροφορίες γι' αυτά».

Κλείσιμο
Στο επίκεντρο της σύσκεψης, επισήμως, βρέθηκαν οι αλλαγές στα ΔΣ των οργανισμών, ωστόσο επί τάπητος τέθηκαν σαφώς και οι διαπραγματεύσεις με τους εταίρους για την επίτευξη μιας συμφωνίας, καθώς οι πιέσεις από τους δανειστές αυξάνονται ασφυκτικά.

Λίγο μετά τις 23:00 από το Μέγαρο Μαξίμου αποχώρησαν οι κ.κ. Λαφαζάνης, Δραγασάκης, Σταθάκης, Φλαμπουράρης, ενώ παρέμεναν οι κ.κ. Τσίπρας, Παππάς, Τσακαλώτος και Βαρουφάκης. Μισή ώρα αργότερα, έγινε γνωστό ότι αποχώρησαν και εκείνοι. Κυβερνητικές πηγές, πάντως, αφήνουν να ενννοηθεί ότι αναμένουν νέα από το Βερολίνο εντός της νύχτας, που προβλέπεται «μεγάλη».

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης