Ραγκούσης: Τσίπρας, ο πιο ανέντιμος πρωθυπουργός της μεταπολίτευσης

Ραγκούσης: Τσίπρας, ο πιο ανέντιμος πρωθυπουργός της μεταπολίτευσης

«Έγινε πολιτικός άνδρας πάνω στο "κορμί μιας βαριά άρρωστης γυναίκας"...» γράφει στο Twitter του ο πρώην υπουργός για τον πρωθυπουργό αναρτώντας ένα βίντεο με το... πριν και το μετά του Αλέξη Τσίπρα 

Ραγκούσης: Τσίπρας, ο πιο ανέντιμος πρωθυπουργός της μεταπολίτευσης
Ολομέτωπη επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε το πρωί της Παρασκευής ο πρώην υπουργός Γιάννης Ραγκούσης. Την ώρα που οι δανειστές με δηλώσεις τους βάζουν «πάγο» στην ελληνική αισιοδοξία, μέσω αναρτήσεών του στο Twitter ο κ. Ραγκούσης χαρακτήρισε τον Τσίπρα ως τον «πιο ανέντιμο Πρωθυπουργό της μεταπολίτευσης» για να εξηγήσει: «διότι όλα όσα είπε και έκανε (ο Τσίπρας) αυτά τα 5 χρόνια, τα είπε και τα έκανε μέσα σε μία Ελλάδα ουσιαστικά χρεοκοπημένη».

Ο πρώην υπουργός συνέχισε με τρίτο tweet του γράφοντας για τον Αλέξη Τσίπρα πως «έγινε πολιτικός άνδρας πάνω στο "κορμί μιας βαριά άρρωστης γυναίκας"... (αξίζει να δείτε το βίντεο αυτό)».

Κλείσιμο
Δείτε το βίντεο και τα tweets του πρώην υπουργού:




Και χθες, ο Γιάννης Ραγκούσης επιτέθηκε και πάλι στον Αλέξη Τσίπρα με αναφορά του στο Twitter σημειώνοντας πως: «να ξεκαθαρίσουμε κάτι σοβαρό. Η Ελλάδα δεν πρόκειται να χρεοκοπήσει (από μόνη της). Η κυβέρνηση Τσίπρα πρόκειται να χρεοκοπήσει την Ελλάδα». 


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης