Γιατί «απειλεί» να κόψει τη συνδρομή σε εφημερίδα της Λέσβου ο βουλευτής Ζερδελής;

Γιατί «απειλεί» να κόψει τη συνδρομή σε εφημερίδα της Λέσβου ο βουλευτής Ζερδελής;

«Σκέφτομαι πλέον σοβαρά να διακόψω τη συνδρομή στην εφημερίδα και να δίνω το διπλάσιο της ετήσιας συνδρομής στο ταμείο αλληλεγγύης του ΣΥΡΙΖΑ για τα θύματα της μνημονιακής κρίσης»

Γιατί «απειλεί» να κόψει τη συνδρομή σε εφημερίδα της Λέσβου ο βουλευτής Ζερδελής;
Με έναν διαφορετικό τρόπο επέλεξε σήμερα ο βουλευτής Λέσβου του ΣΥΡΙΖΑ, κ. Γιάννης Ζερδελής, να εκφράσει δημοσίως τη δυσαρέσκειά του για την κριτική, που άσκησε στην κυβέρνηση, τοπική εφημερίδα του νησιού.

Αφορμή στάθηκε ένα δημοσίευμα που, κατά το βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, «"περιποιείται" τον Θοδωρή Δρίτσα» και το οποίο, όπως αναφέρει ο κ. Ζερδελής, παρουσιάζει τις «100 μέρες της υπουργικής του θητείας, ότι ήταν αρκετές για να φτάσει η ακτοπλοΐα στα σημερινά χάλια».

Ο κυβερνητικός βουλευτής, αφού τονίζει πως «είναι γνωστό ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν προκάλεσε την απίστευτη αυτή κοινωνικοοικονομική κρίση και είναι το μόνο κόμμα, που υποστηρίζει χωρίς τυμπανοκρουσίες τους ανήμπορους και ευάλωτους», σημειώνει: «Σκέφτομαι πλέον σοβαρά να διακόψω τη συνδρομή στην εφημερίδα και να δίνω το διπλάσιο της ετήσιας συνδρομής στο ταμείο αλληλεγγύης του ΣΥΡΙΖΑ για τα θύματα της μνημονιακής κρίσης».

Κλείσιμο
Βέβαια, δύο μόλις ώρες μετά τη συγκεκριμένη θέση του κ. Ζερδελή περί κριτικής προς τα πολιτικά πρόσωπα, ο ίδιος ανάρτησε στην προσωπική σελίδα του στο Facebook το εξής σχόλιο: «To άκουσα και το μεταφέρω. Το ΠΟΤΑΜΙ είναι προϊόν διασταύρωσης μνημονιοκεντρικού χαζοβιόλη και απολιτίκ λαϊφστιλίστριας!!!».


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης