Ένταση στη Βουλή μεταξύ Γιάνη Βαρουφάκη και Ηλία Κασιδιάρη

Ένταση στη Βουλή μεταξύ Γιάνη Βαρουφάκη και Ηλία Κασιδιάρη

«Δεν είστε στην φυλακή για την αντίστασή σας στο μνημόνια αλλά για εγκληματικές πράξεις» απάντησε ο υπουργός στις αιτιάσεις του χρυσαυγίτη για πολιτικές διώξει, προκαλώντας άναρθρες κραυγές από τα ακροδεξιά έδρανα.

Ένταση στη Βουλή μεταξύ Γιάνη Βαρουφάκη και Ηλία Κασιδιάρη
Κατά την σημερινή παρουσία του υπουργού Οικονομικών στη Βουλή, πρέπει να σημειωθεί πως υπήρξε και επεισόδιο μεταξύ του υπουργού και του βουλευτή της Χρυσής Αυγής Ηλία Κασιδιάρη, όταν ο δεύτερος επιχείρησε να εμφανίσει τις διώξεις εναντίον του και των άλλων στελεχών του ακροδεξιού μορφώματος ως πολιτικές διώξεις.

«Δεν είστε στην φυλακή για την αντίστασή σας στο μνημόνια αλλά για εγκληματικές πράξεις» του απάντησε ο Γιάνης Βαρουφάκης, προκαλώντας άναρθρες κραυγές από τα ακροδεξιά έδρανα.

Ο κύριος Βαρουφάκης, αρνούμενος να συνεχίσει άλλο την συζήτηση με τον κ. Κασιδιάρη σχετικά με το ελληνικό χρέος, που ήταν η επίκαιρη ερώτηση του, πρόσθεσε: «Δεν έχω τίποτα απολύτως άλλο να πω» και κάθισε στο έδρανο του, όταν ο προεδρεύων του Σώματος Γιώργος Λαμπρούλης τον ρώτησε αν έχει κάτι άλλο να προσθέσει.
Κλείσιμο


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης