Θεσσαλονίκη: Αθώα τα δυο στελέχη των Οικολόγων Πράσινων

Θεσσαλονίκη: Αθώα τα δυο στελέχη των Οικολόγων Πράσινων

Τα δυο μέλη βρέθηκαν στο εδώλιο μετά από μήνυση που είχε κατατεθεί από τον πρόεδρο της Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Μακεδονίας-Θράκης (ΚΟΜΑΘ) Ι. Πολυχρόνη και δύο ομοσπονδιακούς θηροφύλακες της ΚΟΜΑΘ

Θεσσαλονίκη: Αθώα τα δυο στελέχη των Οικολόγων Πράσινων
Αθώοι κρίθηκαν από το Πρωτοδικείο Κοζάνης, δύο στελέχη των Οικολόγων Πράσινων που κατηγορούνταν για συκοφαντική δυσφήμηση από κοινού κατά συρροή και κατ' εξακολούθηση.

Οι Βασιλική Νάκου και Λάζαρος Τσικριτζής βρέθηκαν στο εδώλιο μετά από μήνυση που είχε κατατεθεί από τον πρόεδρο της Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Μακεδονίας-Θράκης (ΚΟΜΑΘ) Ι. Πολυχρόνη και δύο ομοσπονδιακούς θηροφύλακες της ΚΟΜΑΘ από την περιοχή της Φλώρινας.

Οι οικολόγοι κατηγορούνταν ότι έβλαψαν την τιμή και την υπόληψή τους γιατί συνυπέγραψαν ανακοίνωση του κόμματος που αφορούσε περιστατικό λαθροθηρίας στην προστατευόμενη περιοχή των Πρεσπών όπου ζητούνταν «να ελεγχθεί η απουσία της Θηροφυλακής, η οποία αν και ειδοποιήθηκε, δεν επενέβη». «Έχουμε επανειλημμένα θέσει το πρόβλημα της δομής αυτής της υπηρεσίας, που συχνά συγκαλύπτει αντί να ελέγχει τους παράνομους κυνηγούς» αναφερόταν στην ανακοίνωση.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης