Βίντεο: Τσαπανίδου-Σκουρλέτης λογομάχησαν «στον αέρα» για τις συντάξεις

Βίντεο: Τσαπανίδου-Σκουρλέτης λογομάχησαν «στον αέρα» για τις συντάξεις

Η ερώτηση της δημοσιογράφου προκάλεσε την αντίδραση του κ. Σκουρλέτη ο οποίος εξαπέλυσε επίθεση στα ΜΜΕ, κάνοντας λόγο για «σκοπιμότητες»

Βίντεο: Τσαπανίδου-Σκουρλέτης λογομάχησαν «στον αέρα» για τις συντάξεις
Μια έντονη λογομαχία με την δημοσιογράφο Πόπη Τσαπανίδου είχε το πρωί της Τετάρτης σε ζωντανή μετάδοση ο υπουργός Εργασίας Πάνος Σκουρλέτης.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο κ. Σκουρλέτης, ο οποίος ήταν καλεσμένος στην εκπομπή  «Live U», ρωτήθηκε σχετικά για την 13η σύνταξη, που είχε υποσχεθεί ο ΣΥΡΙΖΑ προεκλογικά.

Η ερώτηση αυτή προκάλεσε την αντίδραση του υπουργού ο οποίος εξαπέλυσε  επίθεση στα ΜΜΕ, κάνοντας λόγο για «σκοπιμότητες».

Κλείσιμο
«Το ερώτημα μου αν θα δώσετε 13η σύνταξη που υποσχεθήκατε, εξυπηρετεί σκοπιμότητες; Κύριε Σκουρλέτη, σας παρακαλώ πολύ. Πέρασαν μόλις τέσσερις μήνες. Δεν υπάρχει καμία σκοπιμότητα που να εξυπηρετώ», είπε η κυρία  Τσαπανίδου.

Ο κ. Σκουρλέτης συνέχισε, όμως, λέγοντας πως η παρουσιάστρια επαναφέρει το ερώτημα, επειδή «προφανώς» έχει τους λόγους της και μίλησε για πόλεμο που δέχεται ο ΣΥΡΙΖΑ από τα ΜΜΕ.

«Ζήσαμε πέντε χρόνια με αυτόν τον πόλεμο από τα ΜΜΕ, τον έχουμε μάθει», σημείωσε ο κ. Σκουρλέτης, προκαλώντας την αντίδραση της κυρίας Τσαπανίδου.

«Εγώ προσωπικά έχω κουραστεί από αυτόν τον πόλεμο, κάθε φορά που βγαίνουμε στα παράθυρα. Να προσπαθώ να κάνω πέντε ερωτήσεις και συνεχώς να δέχομαι μια απάντηση ότι εξυπηρετώ συμφέροντα», είπε χαρακτηριστικά.

«Αν έχετε κουραστεί να μην το κάνετε», ανταπάντησε ο υπουργός με την δημοσιογράφο να τον ρωτά στη συνέχεια: «Μα αστειεύεστε; Τι είδους ερωτήσεις θέλετε να σας κάνω;».


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης