Δένδιας: Η ΝΔ να ψηφίσει επί της αρχής τη συμφωνία αν δεν μπορεί να προτείνει άλλη λύση

Δένδιας: Η ΝΔ να ψηφίσει επί της αρχής τη συμφωνία αν δεν μπορεί να προτείνει άλλη λύση

Δεκανίκι στον ΣΥΡΙΖΑ είναι΄ο,τι κρατάει το κόμμα στο 15% η απάντησή του σε όσα είπε πριν από λίγες ημέρες ο Αντώνης Σαμαράς

Δένδιας: Η ΝΔ να ψηφίσει επί της αρχής τη συμφωνία αν δεν μπορεί να προτείνει άλλη λύση
Υπέρ του να ψηφίσει η Νέα Δημοκρατία επί της αρχής τη συμφωνία που θα φέρει η κυβέρνηση «αν δεν μπορεί να προτείνει μια εναλλακτική πηγή χρηματοδότησης της χώρας» τάχθηκε ο βουλευτής του κόμματος Νίκος Δένδιας.

«Επί του άρθρου ή των άρθρων η Ν.Δ. έχει απόλυτη ελευθερία και υποχρέωση απέναντι στην ελληνική κοινωνία και σε αυτούς που της ψήφισαν να κάνει τις όποιες παρατηρήσεις της, αλλά επί της αρχής, στην ύπαρξη συμφωνίας με την Ευρώπη, πώς είναι δυνατόν να την καταψηφίσει το κατεξοχήν ευρωπαϊκό κόμμα;» ανέφερε ο κ. Δένδιας.

Κληθείς να σχολίασει τη φράση του Αντώνη Σαμαρά ο οποίος μίλησε για «δεκανίκια του ΣΥΡΙΖΑ» ο κ. Δένδιας είπε ότι «κατά τη γνώμη μου, δεκανίκι του ΣΥΡΙΖΑ αυτή τη στιγμή είναι ό,τι κρατάει τη Ν.Δ. στο 15%. Αυτό είναι δεκανίκι του ΣΥΡΙΖΑ, αυτό είναι που πρέπει ν’ αλλάξουμε».

Κλείσιμο
Άφησε, δε, όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά σε περίπτωση που το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης συντεταγμένα καταψηφίσει τη συμφωνία λέγοντας ότι «δεν είμαι έτοιμος να σας πω, είναι υπαρξιακό ζήτημα» εκφράζοντας την πεποίθηση ότι «με κανένα τρόπο πως ο πρόεδρος της Ν.Δ. θα πει να μην ψηφίσουμε».

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης