Η Κωνσταντοπούλου διέκοψε (ξανά) τη συνεδρίαση λόγω έλλειψης απαρτίας

Η Κωνσταντοπούλου διέκοψε (ξανά) τη συνεδρίαση λόγω έλλειψης απαρτίας

Ελάχιστοι οι παρόντες βουλευτές στο πρώτο νομοσχέδιο μετά από δέκα ημέρες νομοθετικής «ξηρασίας»

Η Κωνσταντοπούλου διέκοψε (ξανά) τη συνεδρίαση λόγω έλλειψης απαρτίας
Ανυποχώρητη σε ζητήματα που η ίδια θεωρεί πως θα αναπτερώσουν την χαμένη αξιοπρέπεια του κοινοβουλίου εμφανίζεται η κυρία Ζωή Κωνσταντοπούλου παρά τις ισχυρές αντιδράσεις που δέχεται από βουλευτές όλων των πτερύγων.

Σήμερα για μια ακόμα φορά η Πρόεδρος της Βουλής διέκοψε την προγραμματισμένη συνεδρίαση της Ολομέλειας για την συζήτηση και ψήφιση επί της αρχής, των  άρθρων και  του συνόλου του σχεδίου νόμου: «Έκδοση διαταγής πληρωμής για αξιώσεις από διοικητική σύμβαση που έχει συναφθεί στο πλαίσιο εμπορικής συναλλαγής» καθώς στην αίθουσα βρίσκονταν ελάχιστοι βουλευτές.

Η Πρόεδρος φέρεται αποφασισμένη να εφαρμόσει πλήρως τις διατάξεις του Κανονισμού της Βουλής αλλά και της κοινής λογικής ώστε τα νομοσχέδια να συζητούνται εν απαρτία και να μην ψηφίζονται από 3-4 βουλευτές. Από την άλλη οι βουλευτές οφείλουν να εκτελούν τα κοινοβουλευτικά τους καθήκοντα. Άλλωστε το σημερινό νομοσχέδιο είναι το πρώτο μετά από σχεδόν δέκα ημέρες νομοθετικής ξηρασίας.

Κλείσιμο
Ηδη πάντως, αγουροξυπνημένα μέλη της εθνικής αντιπροσωπείας – κυρίως του κυβερνητικού κόμματος - προσέρχονται στην αίθουσα προκειμένου η κυρία Κωνσταντοπούλου να ανάψει το «πράσινο» φως για την έναρξη της συνεδρίασης.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης