Πετράκος: Αν δεν υπάρξει συμφωνία δεν θα πληρώσουμε

Πετράκος: Αν δεν υπάρξει συμφωνία δεν θα πληρώσουμε

«Η Ελλάδα δεν πρόκειται να καταστραφεί γιατί είναι ήδη κατεστραμμένη», σχολίασε 

Πετράκος: Αν δεν υπάρξει συμφωνία δεν θα πληρώσουμε
Την άποψη ότι η Ελλάδα δεν θα πληρώσει τις δανειακές της υποχρεώσεις εάν δεν υπάρξει συμφωνία, επανέλαβε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Θανάσης Πετράκος 

Όπως τόνισε με δηλώσεις του στον τηλεοπτικό σταθμό Mega, «η απειλή χρήσης ενός εργαλείου που μπορείς να χρησιμοποιήσεις, δείχνει ότι έχουν αρχίσει και ζορίζονται», είπε και ξεκαθάρισε ότι η κυβέρνηση δεν θα πληρώσει τη δόση αν δεν ενδώσουν οι δανειστές.

«Προηγείται η πληρωμή μισθών, συντάξεων και του κοινωνικού κράτους», προσέθεσε ο κ. Πετράκος.

Κλείσιμο
«Εργαζόμαστε να υπάρξει μια συμφωνία αμοιβαία επωφελής. Θέλουμε να υπάρξει συμφωνία γιατί αυτό συμφέρει όλες τις πλευρές αλλά δεν είμαστε διατεθειμένοι για οποιαδήποτε συμφωνία όπως τονίστηκε με την απόφαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ. Είμαστε υπέρ μιας συμφωνίας η οποία θα βγάζει την χώρα από την κρίση, η οποία θα ανοίγει δρόμους για να υπάρξει επιτέλους μια οικονομική ανάκαμψη. Άρα ναι σε συμφωνία, όχι σε οποιαδήποτε συμφωνία» επεσήμανε.

«Από ότι είδατε μόνο με την απειλή της μη πληρωμής της δόσης της 5ης Ιουνίου άρχισαν να τρέχουν όλοι. Οι μεν Ηνωμένες Πολιτείες να λένε στο ΔΝΤ «δεν τρέχει και τίποτε ρε παιδί μου. Μην το κάνετε θέμα»,
συμπλήρωσε. 

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, κατέληξε λέγοντας «ε
νώ διάφορα παπαγαλάκια εγχώρια μιλούσαν ότι έρχεται η καταστροφή αν δεν πληρωθεί μία δόση, θα καταστραφεί η Ελλάδα. Η Ελλάδα δεν πρόκειται να καταστραφεί γιατί είναι ήδη κατεστραμμένη».  
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης