Μιχελογιαννάκης για Grexit: Πηγαίνετε για ρακές και μη φοβάστε...

Μιχελογιαννάκης για Grexit: Πηγαίνετε για ρακές και μη φοβάστε...

Ο Τσίπρας να είναι πολύ προσεκτικός στη συμφωνία που θα φέρει, δήλωσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ - Βολές και κατά Λαφαζάνη: Δεν είναι αριστερό μέτρο η επιστροφή στη δραχμή

Μιχελογιαννάκης για Grexit: Πηγαίνετε για ρακές και μη φοβάστε...
Σαν...έτοιμος από καιρό δείχνει ο Ηρακλειώτης βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Μιχελογιαννάκης που το τελευταίο διάστημα έχει αναζητήσει ένα πιο κεντρικό πολιτικό ρόλο. Ο βουλευτής, που δεν πάει συχνά στην εκλογική του περιφέρεια, αλλά έχει ρίξει το βάρος στην Αθήνα, προειδοποίησε σήμερα τον Αλέξη Τσίπρα να «είναι πολύ προσεκτικός στη συμφωνία που θα φέρει» και του υπενθύμισε τι έγινε στην Κεντρική Επιτροπή με το 95-75 στην ψηφοφορία. «Αυτά πριν τη συμφωνία, σκεφτείτε τι έχει να γίνει μετά» πρόσθεσε.

Ο κ. Μιχελογιαννάκης είπε, μιλώντας στο Ράδιο Κρήτη, ότι «κακώς δόθηκε η δόση του Μαΐου» και ζήτησε από τους Έλληνες να μη φοβούνται ένα Grexit γιατί δεν θα γίνει. «Θα στοιχίσει πάνω από 1 τρισ. ευρώ» είπε και πρόσθεσε: «Να πάει ο κόσμος για ρακές και να μην φοβάται»!

«Συμφωνία θα γίνει, αλλά όχι τύπου μνημονίου, ελπίζω» ανέφερε και κατακεραύνωσε-αλλάζοντας στάση και ο κ. Μιχελογιαννάκης- τον κ. Λαφαζάνη ως υποστηρικτή της δραχμής λέγοντας ότι δεν είναι σήμερα «αριστερό μέτρο η επιστροφή στη δραχμή».

Κλείσιμο
«Για να επιστρέψεις στη δραχμή πρέπει να έχεις χιλιάδες φάρμακα, να έχεις πετρέλαιο, να έχεις προμήθειες σε τρόφιμα. Εμείς δεν έχουμε τίποτα, δεν έχουμε κάνει καμιά προετοιμασία! Πώς θα πάμε στη δραχμή;» αναρωτήθηκε.

Διαβάστε περισσότερα στο www.cretalive.gr.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης