Μαξίμου: «Ποια Παναρίτη;»

Μαξίμου: «Ποια Παναρίτη;»

Κυβερνητικές πηγές τονίζουν ότι είναι μια περίπτωση που δεν μπορεί να βοηθήσει την χώρα και σημειώνουν πως αν τελικά τεθεί και επίσημα η πρόταση αυτή από τον κ. Βαρουφάκη, το Μέγαρο Μαξίμου θα είναι αρνητικό

Μαξίμου: «Ποια Παναρίτη;»
Αρνητικό είναι σύμφωνα με πληροφορίες το Μέγαρο Μαξίμου στην πρόταση που φέρεται να έχει κάνει ο Γιάνης Βαρουφάκης αναφορικά με την κάλυψη της θέσης της εκπρόσωπου της Ελλάδας στο ΔΝΤ, η οποία από την 1η Ιουνίου μένει κενή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο υπουργός Οικονομικών επιθυμούσε να τοποθετηθεί στη θέση αυτή η κυρία Έλενα Παναρίτη, ωστόσο, η ιδέα αυτή δεν άρεσε καθόλου στην κυβέρνηση με πηγές του Μαξίμου να λένε χαρακτηριστικά για το θέμα: «Ποια Παναρίτη;».

Κυβερνητικές πηγές τονίζουν ότι η κυρία Παναρίτη είναι μια περίπτωση που δεν μπορεί να βοηθήσει την χώρα και σημειώνουν πως αν τελικά τεθεί και επίσημα η πρόταση αυτή από τον κ. Βαρουφάκη, το Μέγαρο Μαξίμου θα είναι αρνητικό.

Σημειώνεται ότι η κυρία Παναρίτη ήταν σύμβουλος του πρώην πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου και βρέθηκε σύμβουλος του κ. Βαρουφάκη μέσω γνωριμιών και διασυνδέσεων του υπουργού.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης