«Κωλοτούμπα» και κάλυψη από Ήσυχο σε Καμμένο μετά την ερώτηση Τασούλα

«Κωλοτούμπα» και κάλυψη από Ήσυχο σε Καμμένο μετά την ερώτηση Τασούλα

Για προσπάθεια σπίλωσης του υπουργού Εθνικής Άμυνας μιλά ο αναπληρωτής υπουργός

«Κωλοτούμπα» και κάλυψη από Ήσυχο σε Καμμένο μετά την ερώτηση Τασούλα
Σε στροφή 180 μοιρών υποχρεώθηκε να προβεί ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας, Κώστας Ήσυχος, έπειτα από ερώτηση του τομεάρχη Εξωτερικών και Εθνικής Άμυνας της ΝΔ, Κώστα Τασούλα.

Πιο συγκεκριμένα, ο βουλευτής Ιωαννίνων της ΝΔ, ζητώντας εξηγήσεις για το κόστος και τη σκοπιμότητα του πρόσφατου ταξιδιού του υπουργού Εθνικής Άμυνας, Πάνου Καμμένου, στην Ουάσινγκτον, επικαλέστηκε και συνέντευξη του κ. Ήσυχου στην εφημερίδα «Ελευθερία» (24.5.2015), για να επιχειρηματολογήσει ότι ακόμη και ο ίδιος ο αναπληρωτής υπουργός αμφισβητεί τους χειρισμούς του προϊσταμένου του υπουργού!

Ερωτηθείς για την πρόταση του κ. Καμμένου για δημιουργία ή μεταφορά ΝΑΤΟϊκής αεροπορικής βάσης στην Κάρπαθο, ο κ. Ήσυχος απάντησε ότι αυτό «δεν αποτελεί απόφαση ή θέση της σημερινής κυβέρνησης».

Κλείσιμο
Επιπλέον ο κ. Ήσυχος δήλωσε άγνοια για τους λόγους που οδήγησαν στην ακύρωση της συνάντησης του κ. Καμμένου με τον Αμερικανό υπουργό Άμυνας.

Ο κ. Τασούλας αξιοποίησε τα στοιχεία αυτά στην ερώτησή του προς τον κ. Καμμένο, με αποτέλεσμα ο κ. Κώστας Ήσυχος να «υποχρεωθεί» σε ανακοίνωση στήριξης, ουσιαστικά, του προϊσταμένου του υπουργού.

Τόνισε, λοιπόν, ο αναπληρωτής υπουργός τα ακόλουθα: «Ο κύριος Τασούλας επιχειρεί να ψαρέψει στα θολά νερά διαστρεβλώνοντας κατά το δοκούν μια συνέντευξη την οποία μάλλον δεν έκανε τον κόπο να διαβάσει στο σύνολό της. Με τρόπο κυνικό και ωμό φέρνει στα μέτρα της στείρας προπαγάνδας του κόμματός του τις ξεκάθαρες απαντήσεις που δόθηκαν σε διάφορα θέματα. Ο κύριος Τασούλας επιχειρεί να σπιλώσει στελέχη της κυβέρνησης, στην περίπτωση αυτή του Υπουργού Εθνικής Άμυνας Πάνου Καμμένου, εμμένοντας στην ατελέσφορη τακτική της ΝΔ στην κούρσα των προσωπικών επιθέσεων σε βάρος μελών της κυβέρνησης και κορυφαίων υπουργών».

»Ξεκαθαρίζουμε προς τους διαστρεβλωτές αυτής της υπόθεσης και στον συγκεκριμένο τομέαρχη πως καλό θα είναι να ασχοληθούν με τα πραγματικά προβλήματα των ένστολων και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η χώρα παρά να αναζητούν σε παλιές συνταγές σπίλωσης να καλύψουν τα αδιέξοδά τους.  Επίσης καλό θα ήταν ο κύριος Τασούλας να απολογηθεί κάποια στιγμή ενώπιον του ελληνικού λαού για την... επιχείρηση "αμφιπολιάδα" στην οποία ως υπουργός Πολιτισμού έπαιξε πρωταγωνιστικό ρόλο».

 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης