Τασούλας κατά Καμμένου με... σύμμαχο τον αναπληρωτή υπουργό Άμυνας

Τασούλας κατά Καμμένου με... σύμμαχο τον αναπληρωτή υπουργό Άμυνας

Ζητά εξηγήσεις και τα παραστατικά που θα πιστοποιούν το κόστος του ταξιδιού Καμμένου στις ΗΠΑ

Τασούλας κατά Καμμένου με... σύμμαχο τον αναπληρωτή υπουργό Άμυνας
Εξηγήσεις για την σκοπιμότητα και το κόστος του πρόσφατου ταξιδιού του υπουργού Άμυνας Πάνου Καμμένου στην Ουάσιγκτον ζητά ο βουλευτής Ιωαννίνων της ΝΔ Κώστας Τασούλας με ερώτηση και αίτηση κατάθεσης εγγράφων που κατέθεσε στην Βουλή.

Ο τομεάρχης Εξωτερικών και Εθνικής Άμυνας της ΝΔ επικαλείται συνέντευξη του αναπληρωτή υπουργού Εθνικής Αμυνας Κώστα Ησυχου στην εφημερίδα «Ελευθερία» (24.5.2015) για να επιχειρηματολογήσει ότι ακόμη και ο ίδιος ο αναπληρωτής υπουργός αμφισβητεί τους χειρισμούς του προϊσταμένου του υπουργού!

Ερωτηθείς για την πρόταση του κ. Καμμένου για δημιουργία ή μεταφορά ΝΑΤΟϊκής αεροπορικής βάσης στην Κάρπαθο, ο κ. Ήσυχος απάντησε ότι αυτό «δεν αποτελεί απόφαση ή θέση της σημερινής κυβέρνησης». Επιπλέον ο κ. Ήσυχος δήλωσε άγνοια για τους λόγους που οδήγησαν στην ακύρωση της συνάντησης του κ. Καμμένου με τον Αμερικανό υπουργό Άμυνας.

Κλείσιμο
Ο τομεάρχης της ΝΔ Κώστας Τασούλας αξιοποιεί τις παρατηρήσεις του αναπληρωτή υπουργού Άμυνας για να επιχειρηματολογήσει ότι τα υποτιθέμενα αποτελέσματα της επίσκεψης του κ. Καμμένου στις ΗΠΑ αμφισβητούνται ακόμη και ενδοκυβερνητικά...

Ο κ. Τασούλας καλεί το υπουργείο Εθνικής Αμυνας να ενημερώσει για το κόστος της επίσκεψης του Πάνου Καμμένου στις ΗΠΑ, ζητεί τα επίσημα παραστατικά στοιχεία που πιστοποιούν πόσο κόστισε το ταξίδι και αφήνει υπαινιγμό για τον αριθμό των προσώπων που συνόδευαν τον υπουργό Άμυνας στην αμερικανική πρωτεύουσα.



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης