Θεοδωράκης: Προβληματική η δυσαρμονία του ΣΥΡΙΖΑ με τη βούληση των πολιτών

Θεοδωράκης: Προβληματική η δυσαρμονία του ΣΥΡΙΖΑ με τη βούληση των πολιτών

«Εμείς θα ψηφίσουμε τη συμφωνία που έρχεται από την Ευρώπη για να κρατηθεί η Ελλάδα στο κέντρο της Ευρώπης χωρίς καμία διαπραγμάτευση με την κυβέρνηση» δήλωσε ο επικεφαλής του Ποταμιού

Θεοδωράκης: Προβληματική η δυσαρμονία του ΣΥΡΙΖΑ με τη βούληση των πολιτών
Μήνυμα στον Αλέξη Τσίπρα να ανοιχτεί στην κοινωνία και να σταματήσει να είναι δέσμιος του κόμματός του το οποίο βρίσκεται σε δυσαρμονία με τη βούληση της κοινωνίας έστειλε από τα Χανιά ο Σταύρος Θεοδωράκης.

«Το 80% του ελληνικού λαού θέλει παραμονή στην Ευρώπη και το ευρώ και δυστυχώς χθές μάθαμε ότι μόνο το 56% της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ θέλει παραμονή στην Ευρώπη και ευρώ ενώ το 44% θέλει ρήξη και δραχμή. Αυτή η δυσαρμονία, για να χρησιμοποιήσω ένα πολύ ευγενικό όρο, πρέπει να προβληματίσει πάρα πολύ τον πρωθυπουργό τον κ. Τσίπρα» ανέφερε σε δηλώσεις του ο επικεφαλής του Ποταμιού.

Παράλληλα ανακοίνωσε ότι το κόμμα του θα ψηφίσει «τη συμφωνία που έρχεται από την Ευρώπη για να κρατηθεί η Ελλάδα στο κέντρο της Ευρώπης χωρίς καμία διαπραγμάτευση με την κυβέρνηση» προαναγγέλοντας ότι «μετά θα αρχίσει η αυστηρή κριτική για το τι καλύτερο μπορούμε να κάνουμε στα πλαίσια αυτής της συμφωνίας».
Κλείσιμο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης