Θεοδωράκης: Το παλιό σύστημα συνεχίζει να κυβερνά τη χώρα

Θεοδωράκης: Το παλιό σύστημα συνεχίζει να κυβερνά τη χώρα

«Οι ακροδεξιοί και οι ακροαριστεροί που συστεγάζονται σήμερα στην κυβέρνηση δεν μπορούν να προσφέρουν λύσεις προς όφελος των πολλών»

Θεοδωράκης: Το παλιό σύστημα συνεχίζει να κυβερνά τη χώρα
Αντίθετος με το παλιό σύστημα «που συνεχίζει να κυβερνά τη χώρα» δήλωσε από την Κρήτη όπου βρίσκεται ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης.

Ερωτηθείς για το ενδεχόμενο το Ποτάμι να κατέβει στις εκλογές σε συνεργασία με άλλα κόμματα, αναγνώρισε την «αγωνία» του ΣΥΡΙΖΑ να πακετάρει όλους μαζί τους αντιπάλους του.

«Η χώρα για να πάει μπροστά χρειάζεται μεγάλες αλλαγές και όχι μεγάλα παζάρια και μεγάλους συνεταιρισμούς» ανέφερε και διεμήνυσε ότι «το Ποτάμι δεν θα γίνει σανίδα σωτηρίας για όσους έφεραν τη χώρα σε αυτή την κατάσταση». 

Κλείσιμο
«Στις εκλογές θα κατέβουμε μόνοι μας, ενισχυμένοι με όλους αυτούς που καθημερινά απογοητεύονται από μια πολιτική που μόνο προοδευτική δεν είναι» είπε ο ίδιος.

Στο ερώτημα αν το Ποτάμι επιμένει ότι θα ψηφίσει την συμφωνία που θα φέρει ο κ.Τσίπρας, ο Σταύρος Θεοδωράκης τόνισε ότι «θα ψηφίσουμε μια συμφωνία που θα μας κρατήσει στην Ευρώπη και αμέσως μετά θα δώσουμε τη μάχη για μεταρρυθμίσεις και αλλαγές».

Εκτίμησε πάντως πως «οι ακροδεξιοί και οι ακροαριστεροί που συστεγάζονται σήμερα στην κυβέρνηση δεν μπορούν να προσφέρουν λύσεις προς όφελος των πολλών».

«Το γεγονός αυτό το αντιλαμβάνονται πλέον και οι φιλοευρωπαϊστές του ΣΥΡΙΖΑ που έχουν αρχίσει να νιώθουν μια αφόρητη μοναξιά. Ελπίζω μόνο στο τέλος της ημέρας να μην γίνουν οι κομπάρσοι σε ένα έργο καταστροφής που θα συνυπογράφουν ιδεοληπτικοί αναχρoνιστές και γραφικοί ψεκασμένοι».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης