Φωτογραφίες: Το μπλε μπλουζάκι του Βαρουφάκη, τα "hi-5" και το «μήνυμα» Τσακαλώτου

Φωτογραφίες: Το μπλε μπλουζάκι του Βαρουφάκη, τα "hi-5" και το «μήνυμα» Τσακαλώτου

Το τετ-α-τετ με Βαρουφάκη-Τσίπρα-Δραγασάκη, η εντυπωσιακή ξανθιά Ρένα Δούρου και το κόκκινο φουστάνι της Αννέτας Καββαδία

Φωτογραφίες: Το μπλε μπλουζάκι του Βαρουφάκη, τα "hi-5" και το «μήνυμα» Τσακαλώτου
Μπορεί η ομιλία του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα να ήταν στο επίκεντρο της συνεδρίασης της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ το μεσημέρι του Σαββάτου, ο φωτογραφικός φακός όμως «αποκάλυψε» και όσα συνέβησαν μακριά από τις τηλεοπτικές κάμερες, πριν και μετά.

Την «παράσταση» έκλεψε μάλλον για ακόμα μια φορά ο υπουργός Οικονομικών Γιάνης Βαρουφάκης, που εμφανίστηκε με casoual ντύσιμο - όπως οι περισσότεροι παριστάμενοι άλλωστε. Το μπλε μπλουζάκι του υπουργού τράβηξε τα βλέμματα, όπως και ο χαιρετισμός "hi-5" με τον γραμματέα της Κεντρικής Επιτροπής Τάσου Κορωνάκη.

Κλείσιμο










Ενδιαφέρον είχε και η συνομιλία του Γιάνη Βαρουφάκη με τον πρωθυπουργό και τον Γιάννη Δραγασάκη, που έγινε σε πολύ καλό κλίμα, με πολλά χαμόγελα, ενώ πολύ γρήγορα στο "πηγαδάκι" εμφανίστηκε και ο Ευκλείδης Τσακαλώτος. 









O κ. Τσακαλώτος είχε κάποια στιγμή και κατ' ιδίαν συνάντηση με τον Γιάνη Βαρουφάκη και κάτι που είπε φαίνεται ότι προκάλεσε την αγωνία του υπουργού Οικονομικών.



Ο συντονιστής των διαπραγματεύσεων έστειλε ένα μήνυμα μέσω και της μπλούζας που διάλεξε να φορέσει και η οποία έγραφε: «you can't sink a rainbow», που σημαίνει «δεν μπορείς να βυθίσεις ένα ουράνιο τόξο» και αναφέρεται στο πασίγνωστο σκάφος της Greenpeace. 













Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης