Μιχελογιαννάκης: Grexit σε αυτούς που δεν τήρησαν τη συμφωνία με το λαό

Μιχελογιαννάκης: Grexit σε αυτούς που δεν τήρησαν τη συμφωνία με το λαό

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ θέτει τις δικές του κόκκινες γραμμές ενόψει και της κρίσιμης συνεδρίασης της Κεντρικής Επιτροπής του κυβερνώντος κόμματος

Μιχελογιαννάκης: Grexit σε αυτούς που δεν τήρησαν τη συμφωνία με το λαό
Για αντάρτικο φαίνεται ότι ετοιμάζεται ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννης Μιχελογιαννάκης ο οποίος έθεσε τις δικές του «κόκκινες γραμμές» ενόψει και της κρίσιμης συνεδρίασης της Κεντρικής Επιτροπής του κυβερνώντος κόμματος το Σαββατοκύριακο. 

Ο κ. Μιχελογιαννάκης μίλησε για «Grexit σε αυτούς που δεν τήρησαν τη συμφωνία με το λαό» αναφέροντας παράλληλα για τη δική του στάση: «Δεν φεύγω, ούτε παραδίδω έδρα, είναι δυνατόν να φύγω από τις αρχές που παλέψαμε;». 

Τόνισε δε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ οφείλει να θέσει σε δημοψήφισμα ένα κείμενο που ξεπερνά τις κόκκινες γραμμές του και να ζητήσει από τον λαό να το απορρίψει. 

«Να ψηφίσω, τι να ψηφίσω, ένα δεξί κόμμα; Εμείς υπογράψαμε να δώσουμε την έδρα, εφόσον παραβούμε τις αρχές και τις προαγγελίες που κάναμε, είναι δυνατόν να παραδώσω εγώ την έδρα, όταν μου βάλει ΦΠΑ και μου ξεπουλήσει τη δημόσια περιουσία; Αυτοί να παραδώσουν τις έδρες τους. Υπάρχει πρόγραμμα που βγήκαμε. Αλλοιώνουν το πρόγραμμα, αλλοιώνουν την αριστερά», είπε επίσης ο κ. Μιχελογιαννάκης σε άλλη συνέντευξη του στον Alpha, υποστηρίζοντας μάλιστα ότι υπάρχουν και άλλοι συνάδελφοί του που έχουν την ίδια γνώμη με τον ίδιο. 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης