Το κόστος για τη διαμονή μου στην Ουάσιγκτον είναι 300 ευρώ την ημέρα, απαντά ο Καμμένος

Το κόστος για τη διαμονή μου στην Ουάσιγκτον είναι 300 ευρώ την ημέρα, απαντά ο Καμμένος

Το δημοσίευμα αναφέρει ότι ο υπουργός Άμυνας κατέλυσε στο πολυτελές Four Seasons της Ουάσιγκτον, όπου η τιμή του απλού δωματίου χωρίς πρωινό ανέρχεται στα 778 ευρώ

Το κόστος για τη διαμονή μου στην Ουάσιγκτον είναι 300 ευρώ την ημέρα, απαντά ο Καμμένος
Απάντηση στο ένα σκέλος του δημοσιεύματος της εφημερίδας «τα Νέα» δίνει με γραπτή ανακοίνωση ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος δίνοντας τη δική του εξήγηση για το κόστος της επίσκεψής του στην πρωτεύουσα των Ηνωμένων Πολιτειών.

Ο κ. Καμμένος μετέβη στην Ουάσιγκτον με σκοπό να συναντηθεί με τον Αμερικανό ομόλογό του Άστον Κάρτερ όμως η συνάντηση αυτή δεν έγινε ποτέ, αφού ο υπουργός Άμυνας των ΗΠΑ -σύμφωνα με τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ- είχε έκτακτο κώλυμα. Ο κ. Καμμένος δεν δίνει απάντηση στον συντάκτη «των Νέων» Γιώργο Παπαχρήστο ο οποίος υποστηρίζει πως ο Έλληνας υπουργός Άμυνας είχε ενημερωθεί από τα τέλη Απριλίου από τον Αμερικανό ομόλογό του ότι η μεταξύ τους συνάντηση δεν θα πραγματοποιηθεί, αλλά παρ' όλα αυτά επέλεξε να πραγματοποιήσει το ταξίδι του στην Ουάσιγκτον... Με λίγα λόγια, ουδέν απαντά ο κ. Καμμένος στις επικρίσεις ότι πήγε απρόσκλητος στις ΗΠΑ για να συναντήσει τον Αμερικανό υπουργό Άμυνας παρ' ότι γνώριζε ότι η συνάντηση με τον Άστον Κάρτερ δεν θα πραγματοποιηθεί...

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας και πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων απαντά μόνο στις αναφορές των Νέων για το κόστος της διαμονής του. Το δημοσίευμα αναφέρει ότι ο κ. Καμμένος κατέλυσε στο πολυτελές Four Seasons της Ουάσιγκτον, όπου η τιμή του απλού δωματίου χωρίς πρωινό (αλλά με αβαντάζ το king size κρεβάτι) ανέρχεται στα 778 ευρώ ανά διανυκτέρευση, η τιμή για το premier δωμάτιο είναι 912 ευρώ, η junior suite κοστίζει 1.128 ευρώ ημερησίως, η λεγόμενη Georgetown suite φτάνει τα 1.700 ευρώ ανά διανυκτέρευση, ενώ το κόστος για μια βραδιά στην λεγόμενη Capital suite ανέρχεται στα 2.261 ευρώ. 

Κλείσιμο
«Σε σχέση με δημοσιεύματα που αναφέρονται σε δήθεν υπέρογκα ποσά για τη διαμονή του Υπουργού Άμυνας στην Ουάσινγκτον διευκρινίζεται ότι το κόστος ανέρχεται σε 300 δολάρια την ημέρα» επισημαίνεται σε ανακοίνωση του κ. Καμμένου. Βεβαίως ο υπουργός Άμυνας δεν σηκώνει το γάντι που του πετά ο Γιώργος Παπαχρήστος καλώντας τον να δώσει στη δημοσιότητα τα τιμολόγια από το αμερικανικό ξενοδοχείο υποστηρίζοντας «όλα τα άλλα ανήκουν στο πλαίσιο της λάσπης που εξαπολύει συγκεκριμένη εφημερίδα  που έχει καταδικαστεί από τη δικαιοσύνη  και δημοσιογράφος της».

Αναπάντητο μένει και το ερώτημα πόσοι μετείχαν στην αποστολή που ακολούθησε τον Πάνο Καμμένο για μια τετραήμερη επίσκεψη στην Ουάσιγκτον και ποιος πληρώνει τα έξοδά τους. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης