Βίντεο: Ο Διονύσης Χαριτόπουλος, ο Τσίπρας και ο... «γίγαντας» Πολέτι

Βίντεο: Ο Διονύσης Χαριτόπουλος, ο Τσίπρας και ο... «γίγαντας» Πολέτι

Μία απολαυστική περιγραφή από τον διάσημο συγγραφέα

Βίντεο: Ο Διονύσης Χαριτόπουλος, ο Τσίπρας και ο... «γίγαντας» Πολέτι
Στη «Συνάντηση Κορυφής» στον Ιανό στο τέλος Απριλίου ο συγγραφέας Γιώργος Καραμπελιάς είχε έναν ξεχωριστό καλεσμένο: τον συνάδελφό του Διονύση Χαριτόπουλο.

Οσοι παραβρέθηκαν στη συζήτηση είχαν την ευκαιριά να απολαύσουν τους δύο συγγραφείς να σχολιάζουν πλήθος θεμάτων, αν και μία από τις πιο δυνατές στιγμές ήταν μία ποδοσφαιρική ανάμνηση του κ. Χαριτόπουλου.

Ο διάσημος συγγραφέας σε μία προσπάθεια να δείξει πώς ο ίδιος αντιλαμβάνεται την κυβέρνηση και τη διαπραγματευτική της προσπάθεια, τη σύγκρινε με έναν ποδοσφαιριστή της δεκαετίας του 70, τον Αλμπέρτο Πολέτι! Ο Αργεντινός είχε αποκτηθεί από τον Ολυμπιακό, παρουσιάστηκε ως μεγάλη μεταγραφή - διεθνής με την Εθνική ομάδα της χώρας του, όμως δεν έπαιξε ποτέ λόγω σοβαρού προβλήματος στο πόδι.
Κλείσιμο

Όπως είπε ο κ. Χαριτόπουλος, όταν τον είδαν στον πρώτο του αγώνα να μην πέφτει στα σουτ των αντιπάλων, απλά θεώρησαν ότι είναι πολύ ψύχραιμος, ενώ η αλήθεια ήταν διαφορετική. Κάτι σαν την κυβέρνηση και την αίσθηση μερικών ότι ο Τσίπρας παρά την κρισιμότητα της κατάστασης εμφανίζει αξιοσημείωτη ψυχραιμία, κάτι σαν τον Πολέτι δηλαδή...

Δείτε το βίντεο, με την περιγραφή να ξεκινάει από το 1:10 και μετά


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης