«Η Ελλάδα έχει καταρρεύσει προ πολλού», λέει βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ

«Η Ελλάδα έχει καταρρεύσει προ πολλού», λέει βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ

Ο κ. Θανάσης Πετράκος τόνισε ότι «αυτή την Ελλάδα προσπαθούμε να την ανασύρουμε από τα ερείπια»

«Η Ελλάδα έχει  καταρρεύσει προ πολλού», λέει βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ
Η Ελλάδα έχει  καταρρεύσει προ πολλού, τόνισε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κ. Θανάσης Πετράκος, ο οποίος από το βήμα της Βουλής τόνισε ότι «αυτή την Ελλάδα προσπαθούμε να την ανασύρουμε από τα ερείπια».

Πρόσθεσε δε ότι « η κυβέρνηση υπερασπίζεται τη δημοκρατία και το εθνικό συμφέρον», ξεκαθαρίζοντας ότι «παρά τους εκβιασμούς πρόκειται η κυβέρνηση να περάσει κόκκινες γραμμές», ούτε να εφαρμοστεί ο εργασιακός μεσαίωνας που υπάρχει στη χώρα», επαναλαμβάνοντας ότι  η κυβέρνηση δεν πρόκειται να δεχθεί μειώσεις συντάξεων κλπ. 

Εμείς μαχόμαστε, όπως είπε ο κ. Πετράκος,  για ένα πρόγραμμα παραγωγικής ανασυγκρότησης της χώρας και μαχόμαστε για μία συμφωνία με τους εταίρους, αλλά  «η Ελλάδα δεν είναι όμηρος κανενός. Αποτελεί τον οδικό χάρτη το όρομά μας για μία ανεξάρτητη  Ελλάδα από τα μνημόνια». 

Κλείσιμο
Σχετικά με το νομοσχέδιο για τον αθλητισμό τόνισε ότι «αντί να πείτε μπράβο σε αυτή την κυβέρνηση και τον υπουργό που κατάφερε να τα  βάλει με τα μεγάλα οικονομικά συμφέροντα ερχόσαστε μίζερα και λέτε τι κάνει αυτή η κυβέρνηση». 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης