Κύπρος: Απόψε η τηλεφωνική επικοινωνία Αναστασιάδη-Μπάιντεν

Κύπρος: Απόψε η τηλεφωνική επικοινωνία Αναστασιάδη-Μπάιντεν

Από την Τρίτη ο κυβερνητικός εκπρόσωπος είχε προαναγγείλει το σημαντικό τηλεφώνημα, καθώς και την συνάντηση που θα έχει στη Μόσχα ο κ. Αναστασιάδης με τον ΓΓ του ΟΗΕ Μπαν Γκι Μουν και με τον Πούτιν

Κύπρος: Απόψε η τηλεφωνική επικοινωνία Αναστασιάδη-Μπάιντεν
Σήμερα, αργά το απόγευμα αναμένεται κατά πάσα πιθανότητα να γίνει το τηλεφώνημα του Κύπριου Προέδρου Νίκου Αναστασιάδη με τον Αντιπρόεδρο των ΗΠΑ Τζον Μπάιντεν σύμφωνα με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο, Νίκο Χριστοδουλίδη. 

Από χθες ο Νίκος Χριστοδουλίδης είχε προαναγγείλει το σημαντικό τηλεφώνημα, καθώς και την συνάντηση που θα έχει στη Μόσχα ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας τόσο με τον ΓΓ του ΟΗΕ Μπαν Γκι Μουν, όσο και με τον Βλαντιμίρ Πούτιν.

Ο κ. Χριστοδουλίδης, ανέφερε ότι από τα όσα ο ειδικός σύμβουλος του ΓΓ του ΟΗΕ Έστεν Μπαρθ Έιντε μετέφερε στον Πρόεδρο Αναστασιάδη κατά την χθεσινή τους συνάντηση, αλλά και από δημόσιες δηλώσεις που γίνονται, υπάρχει η αίσθηση ότι και η Τουρκοκυτπριακή πλευρά φαίνεται αποφασισμένη να εισέλθει στον διάλογο με στόχο να καταλήξει η προσπάθεια στην επίτευξη λύσης.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης