"Νέα": Ο Ησυχος έμαθε από τέτοιους εξοπλισμούς στην Αργεντινή που υπηρέτησε;

"Νέα": Ο Ησυχος έμαθε από τέτοιους εξοπλισμούς στην Αργεντινή που υπηρέτησε;

Ο δημοσιογράφος Γιώργος Παπαχρήστος αποκαλύπτει ότι ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Αμυνας είχε προσφέρει υπηρεσίες στον στρατό της Αργεντινής

"Νέα": Ο Ησυχος έμαθε από τέτοιους εξοπλισμούς στην Αργεντινή που υπηρέτησε;
Στην αποκάλυψη ότι ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Αμυνας είχε προσφέρει υπηρεσίες στον στρατό της Αργεντινής, προχωρά σήμερα ο δημοσιογράφος Γιώργος Παπαχρήστος, στην στήλη του στην εφημερίδα «Τα Νέα».

Σχολιάζοντας την ανακοίνωση του κυρίου Ήσυχου αναφορικά με τις αποκαλύψεις του ΠΡΩΤΟΥ ΘΕΜΑτος για τα αεροπλάνα του Πολεμικού Ναυτικού όπου απειλεί και καθυβρίζει το ΘΕΜΑ υπερασπιζόμενος την προμήθεια με τα αεροσκάφη των 500 εκατομμυρίων δολάριων, ο Γιώργος Παπαχρήστος γράφει πως πλέον ο αναπληρωτής υπουργός δεν έχει «το παραμικρό άλλοθι», για όταν θα αναζητηθούν ευθύνες για την συγκεκριμένη «δουλίτσα». 

«Εκτός πια, κι αν στον στρατό της Αργεντινής, που όπως μου λένε είχε προσφέρει τις υπηρεσίες του ο περί ου ο λόγος Ήσυχος, οι εξοπλισμοί γίνονται με παρόμοιο τρόπο», γράφει χαρακτηριστικά ο δημοσιογράφος των Νέων.

Ο Γιώργος Παπαχρήστος αναρωτιέται επίσης γιατί ποτέ δεν απασχόλησε το γεγονός πως ο γγ του υπουργείου Εθνικής Αμυνας Γιάννης Ταφύλης, αν και είχε υποχρέωση να παραμείνει συνταξιούχος για τουλάχιστον πέντε χρόνια μετά την αποστρατεία του ως ιπτάμενος της ΠΑ, σχεδόν αμέσως μετά «αναζήτησε και βρήκε δουλειά, συνταξιούχος της Π.Α. ων, σε μια νατοϊκή υπηρεσία». 

Λίγο αργότερα, υπενθυμίζει ο Γιώργος Παπαχρήστος, ο κύριος Ταφύλης μεταπήδησε στον ιδιωτικό τομέα, στην εταιρία HOMS που έπαιρνε έργα από την Lockheed Martin, «στο πλαίσο των αντισταθμιστικών οφελών». 
Κλείσιμο

«Αναρωτιέμαι αν απασχόλησε ποτέ αυτό το θεματάκι και αν όχι, διερωτώμαι εκ νέου "γιατί"» καταλήγει ο πολιτικός συντάκτης των Νέων.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης