Ακόμη και στην Κίνα έγινε θέμα η αγγελία του Ντινόπουλου

Ακόμη και στην Κίνα έγινε θέμα η αγγελία του Ντινόπουλου

Στο πρακτορείο ειδήσεων Xinhua - Έκπληξη προκάλεσε η αγγελία του πρώην υπουργού, γράφει το δημοσίευμα

Ακόμη και στην Κίνα έγινε θέμα η αγγελία του Ντινόπουλου
Μέχρι την Κίνα έφτασε η είδηση ότι ο πρώην υπουργός Αργύρης Ντινόπουλος ανήρτησε το πλήρες βιογραφικό του σε ιστοσελίδα αφιερωμένη σε αγγελίες εργασίας.

Το πρακτορείο ειδήσεων Xinhua αναφέρεται στην πρωτοβουλία του πρώην υπουργού Εσωτερικών επί κυβερνήσεως Νέας Δημοκρατίας, να αναζητήσει εργασία μέσω Διαδικτύου.

«Ένας πρώην εξέχων Έλληνας υπουργός τοποθέτησε αγγελία σε ιστοσελίδα ευρέσεως εργασίας αναζητώντας θέση, σε μία πρωτοφανή περίπτωση στην Ελλάδα που προκάλεσε έκπληξη και αναφορές», γράφει το τηλεγράφημα του κινεζικού πρακτορείου.

Κλείσιμο
«Πρώην υπουργός, με 13 χρόνια εμπειρίας στην πολιτική και υπό συνθήκες οικονομικής κρίσης (Ελλάδα), 15 χρόνια πείρας ως δημοσιογράφος – πολεμικός ανταποκριτής, δικηγόρος, δίγλωσσος (αγγλικά, γαλλικά), με εξειδίκευση στην επικοινωνία, στην επίλυση συγκρούσεων, την επίλυση κρίσεων, τη διοίκηση καταστάσεων υψηλού ρίσκου λαμβάνοντας δύσκολες αποφάσεις, αναζητά εργασία. Μπορεί να μετεγκατασταθεί άμεσα», γράφει η αγγελία στην ιστοσελίδα devnetjobs.org.



Όπως επισημαίνει το πρακτορείο ειδήσεων, στην αρχή «τα ελληνικά ΜΜΕ, πολιτικοί και απλοί πολίτες πίστεψαν πως ο Αργύρης Ντινόπουλος είχε πέσει θύμα φάρσας», αλλά ο ίδιος ο πρώην υπουργός επιβεβαίωσε τη γνησιότητα της αγγελίας με ένα tweet, στο οποίο έγραφε: «Το αυτονόητο στην πολιτική, έγινε είδηση. Ότι, δηλαδή, ο έντιμος  πολιτικός, όταν δεν εκλέγεται, πρέπει να δουλεύει».

Το Xinhua κάνει λόγο και για την ένδειξη συμπαράστασης του κ. Ντινόπουλου από τον Άδωνι Γεωργιάδη, ο οποίος έσπευσε να απαντήσει μέσω Twitter: «Κάνεις πολύ καλά και είναι παράδειγμα ότι δεν πλούτισες από την πολιτική για να κάθεσαι!».

Την ίδια στιγμή, το κινεζικό πρακτορείο αναφέρει πως πολλοί ήταν όσοι σχολίασαν την απόφαση του κ. Ντινόπουλου, ο οποίος «στο παρελθόν είχε επικριθεί για λαϊκισμό» και αστειεύτηκαν ότι πλέον είναι ένας από τους εκατοντάδες χιλιάδες απλούς Έλληνες που πληρώνουν το βαρύ τίμημα της οικονομικής κρίσης.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης