Η Παιδεία στο επίκεντρο της συνάντησης Μπαλτά με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας

Η Παιδεία στο επίκεντρο της συνάντησης Μπαλτά με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος υποδέχθηκε τον υπουργό Παιδείας στο Προεδρικό Μέγαρο - Ο υπουργός ενημέρωσε τον πρώτο πολίτη της χώρας για το περιεχόμενο του νομοσχεδίου που αφορά τη παιδεία και βρίσκονται εν εξελίξει στη Βουλή αλλά και για το πολυνομοσχέδιο που έπεται

Η Παιδεία στο επίκεντρο της συνάντησης Μπαλτά με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας
Τον Αριστείδη Μπαλτά υποδέχτηκε σήμερα Τρίτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος στο Προεδρικό Μέγαρο, συνάντηση που ζήτησε ο υπουργός Παιδείας προκειμένου να συζητήσει με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας για τα νομοσχέδια που βρίσκονται σε εξέλιξη αυτή τη περίοδο στη Βουλή.

«Η πανεπιστημιακή μας ιδιότητα δεν μας εγκαταλείπει, είμαστε συνάδελφοι», υπογράμμισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας , Προκόπης Παυλόπουλος, υποδεχόμενος στο Προεδρικό Μέγαρο τον Υπουργό Πολιτισμού Παιδείας και θρησκευμάτων. Αριστείδη Μπαλτά.

Στην εγκάρδια και γόνιμη συζήτηση που ακολούθησε διάρκειας μισής ώρας  ο υπουργός ενημέρωσε τον πρώτο πολίτη της χώρας για το περιεχόμενο του νομοσχεδίου που αφορά τη παιδεία και βρίσκονται εν εξελίξει στη Βουλή αλλά και για το πολυνομοσχέδιο που έπεται.
Κλείσιμο

Όπως είπε ο κ. Αριστείδης Μπαλτάς: « ήρθα να  ακούσω τη γνώμη σας και τη συμβουλή σας, η οποία  είναι καίριας σημασίας πέρα από το περιεχόμενο».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης