Λοβέρδος: Να συντονιστούν οι υπουργοί για την εξωτερική πολιτική

Λοβέρδος: Να συντονιστούν οι υπουργοί για την εξωτερική πολιτική

«Ο Υπ. Εξωτερικών πρέπει να πάρει πρωτοβουλία συντονισμού των υπουργών που επηρεάζουν την εξωτερική πολιτική της χώρας», σημείωσε σε δηλώσεις του ο εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ

Λοβέρδος: Να συντονιστούν οι υπουργοί για την εξωτερική πολιτική
Σε δηλώσεις προέβη ο Ανδρέα Λοβέρδος, εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ στο ΕΣΕΠ, μετά τη λήξη της συνεδρίασης, όπου ζήτησε: «Να συντονίσετε αυτούς τους υπουργούς γιατί η κυβέρνηση έχει αρνητική και αντιφατική παρουσία στο ευρωπαϊκό και το διεθνές στερέωμα».

Όπως υπογράμμισε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, θα λειτουργήσουμε με συνέπεια στο πλαίσιο του Εθνικού Συμβουλίου Εξωτερικής Πολιτικής, θα σεβαστούμε το ΥΠΕΞ και την πολιτική του ηγεσία, «τραβώντας μια εντονότατη γραμμή ανάμεσα στην παρούσα και την προηγούμενη περίοδο, όπου επιφανή στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ χαρακτήριζαν την ηγεσία του ΥΠΕΞ ως εκπρόσωπο  καθεστώτος κι όχι της Ελλάδας».

Δήλωσε δε ότι «ο Υπ. Εξωτερικών πρέπει να πάρει πρωτοβουλία συντονισμού των υπουργών που επηρεάζουν την εξωτερική πολιτική της χώρας, διότι αρνητικό και αντιφατικό ρόλο παίζουν σήμερα σε σχέση με την εθνική, ευρωπαϊκή κι εξωτερική μας πολιτική ο Υπ. Οικονομικών, ο Υπ. Ενέργειας, ο Υπ. Παιδείας σε σχέση με την Θράκη, ο Υπ. Άμυνας.

Θα πρέπει με τον Πρωθυπουργό να συντονίσετε αυτούς τους υπουργούς γιατί η κυβέρνηση έχει αρνητική και αντιφατική παρουσία στο ευρωπαϊκό και το διεθνές στερέωμα». 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης