Τσίπρας-Δούρου περπάτησαν μαζί από το Μαξίμου στη Βουλή

Τσίπρας-Δούρου περπάτησαν μαζί από το Μαξίμου στη Βουλή

Βασικό θέμα της συνομιλίας τους τα ταμειακά διαθέσιμα των περιφερειών - Μετά τη συνάντησή τους ο πρωθυπουργός και η περιφερειάρχης Αττικής κατευθύνθηκαν πεζή προς τη Βουλή μέσα από τον Εθνικό Κήπο

Τσίπρας-Δούρου περπάτησαν μαζί από το Μαξίμου στη Βουλή
Με την περιφερειάρχη Αττικής, Ρένα Δούρου συναντήθηκε λίγο μετά τη 1 το μεσημέρι στο Μέγαρο Μαξίμου ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.

Στο επίκεντρο της συνάντησης βρέθηκε το θέμα των ταμειακών διαθεσίμων καθώς η κυρία Δούρου, λόγω απουσίας της στο εξωτερικό, δεν είχε παραστεί στη συνάντηση που είχε ο πρωθυπουργός με την Ένωση Περιφερειών Ελλάδας, το περασμένο Σάββατο.

Κλείσιμο






Λίγο μετά τη 1 το μεσημέρι, μάλιστα, ανάρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στοTwitter μια φωτογραφία από τη συνάντησή του με την κυρία Δούρου, σχολιάζοντας: «Συνάντηση αυτή την ώρα με την Περιφερειάρχη Αττικής κ. @renadourou. #Greece».

Μετά τη συνάντηση, ο πρωθυπουργός, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, συνεργάτες του κ. Τσίπρα και η περιφερειάρχης Αττικής, εξήλθαν από το Μέγαρο Μαξίμου και κατευθύνθηκαν πεζή προς τη Βουλή, μέσα από τον Εθνικό Κήπο.

Το tweet του κ. Τσίπρα 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης