Δημοψήφισμα «εδώ και τώρα» θέλει ο Μητρόπουλος

Δημοψήφισμα «εδώ και τώρα» θέλει ο Μητρόπουλος

Υποστήριξε ότι πρέπει πριν την επίτευξη συμφωνίας να ερωτηθεί ο λαός  αν θέλει τρίτο μνημόνιο ή νέα μέτρα, δεδομένης όμως της αμετάθετης θέσης να παραμείνει η χώρα στο ευρώ - Ο κ. Μητρόπουλος εξήρε τη «μαχητικότητα» του υπουργού Οικονομικών, όπως και τη δυνατότητά του να αναδείξει όλες τις πτυχές του ελληνικού ζητήματος

Δημοψήφισμα «εδώ και τώρα» θέλει ο Μητρόπουλος
Υπέρ της διεξαγωγής δημοψηφίσματος τάχθηκε σήμερα ο Αλέξης Μητρόπουλος, προκειμένου η κυβέρνηση να απαντήσει στον εκβιασμό των δανειστών με ισχυρότερη διαπραγματευτική βάση.


Όπως εκτίμησε σε συνέντευξή του στο Μέγκα, ο έντιμος συμβιβασμός είναι μάλλον ουτοπία. Γι’ αυτό υποστήριξε ότι πρέπει πριν την επίτευξη συμφωνίας να ερωτηθεί ο λαός  αν θέλει τρίτο μνημόνιο ή νέα μέτρα, δεδομένης όμως της αμετάθετης θέσης να παραμείνει η χώρα στο ευρώ.

Ιδανικότερος εθνικός διαπραγματευτής ο Βαρουφάκης

«Ο ιδανικότερος εθνικός διαπραγματευτής ήταν και παραμένει ο Γιάνης Βαρουφάκης», δήλωσε ο αντιπρόεδρος της Βουλής Αλέξης Μητρόπουλος, ο οποίος εξέφρασε εμμέσως τη διαφωνία του με τον ανασχηματισμό της διαπραγματευτικής ομάδας.

Κλείσιμο
Ανέφερε ότι οι δανειστές έκαναν πολιτικό bullying στον εθνικό διαπραγματευτή και πρόσθεσε ότι «θέλει να αποφευχθεί η όποια απαξίωσή του».

Ο κ. Μητρόπουλος εξήρε τη «μαχητικότητα» του υπουργού Οικονομικών, όπως και τη δυνατότητά του να αναδείξει όλες τις πτυχές του ελληνικού ζητήματος.

«Θέλω να πιστεύω ότι ήταν και παραμένει ο κ. Βαρουφάκης ο σχεδιαστής και ο εκφραστής του ελληνικού διαπραγματευτικού σχεδίου», κατέλήξε. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης