Τετ-α-τετ Θεοδωράκη-Γκονζάλες στη Μαδρίτη

Τετ-α-τετ Θεοδωράκη-Γκονζάλες στη Μαδρίτη

Όποιοι στην Ελλάδα λένε ότι η χώρα θα μπορούσε να φύγει από το ευρώ και να έχει ανάπτυξη, λένε ψέματα, είπε ο Ισπανός πολιτικός στον επικεφαλής του Ποταμιού 

Τετ-α-τετ Θεοδωράκη-Γκονζάλες στη Μαδρίτη
Για μία ώρα συνομίλησαν στη Μαδρίτη ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης και ο ιστορικός ισπανός σοσιαλιστής ηγέτης Φελίπε Γκονζάλες, το απόγευμα της Δευτέρας. 

Στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε σε πολύ καλό κλίμα ο Φελίπε Γκονζάλες είπε στον Σταύρο Θεοδωράκη, όπως αναφέρει η ανακοίνωση του Ποταμιού, «ότι θέλει να πετύχει ο Αλέξης Τσίπρας αλλά πρέπει να καταλάβουν στην Ελλάδα ότι αριστερά είναι ο κόσμος που παράγει. Όποιος δεν μπορεί να αυξήσει το ΑΕΠ του, δεν έχει μέλλον».

Στην ανακοίνωση σημειώνεται ότι ο 73χρονος πολιτικός είπε στον κ. Θεοδωράκη πως όποιοι στην Ελλάδα λένε ότι η χώρα θα μπορούσε να φύγει από το ευρώ και να έχει ανάπτυξη, λένε ψέματα. 

Κλείσιμο
«Η Ελλάδα θα αλβανοποιηθεί θα γυρίσει στην εποχή του Ενβέρ Χότζα και το νόμισμά της θα υποτιμηθεί κατά 200%. Η Ευρώπη μπορεί να πάθει ζημιά από την αποχώρηση της Ελλάδας αλλά η Ελλάδα θα καταστραφεί», επεσήμανε , πάντα σύμφωνα με το Ποτάμι, ο Φελίπε Γκονζάλες.

«Η Αριστερά πρέπει να βάλει στο οπλοστάσιό της την αξιολόγηση και τις αμοιβές με βάση την παραγωγικότητα και η Ελλάδα όπως και όλη η Ευρώπη πρέπει να ανακαλύψει ξανά το μεράκι στην εργασία», είπε χαρακτηριστικά ο Ισπανός πολιτικός, κατά το Ποτάμι. 


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης