Μητρόπουλος: Εθνικός μονόδρομος το δημοψήφισμα

Μητρόπουλος: Εθνικός μονόδρομος το δημοψήφισμα

Το ερώτημα θα τεθεί ως εξής κατά τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ: «Με δεδομένο ότι απόφαση του ελληνικού λαού είναι η λύση εντός του ευρώ, οι δανειστές επιμένουν σε τρίτο μνημόνιο, συμφωνείτε;»

Μητρόπουλος: Εθνικός μονόδρομος το δημοψήφισμα
Εθνικό μονόδρομο χαρακτήρισε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Μητρόπουλος τη διεξαγωγή δημοψηφίσματος καθώς όπως είπε «δεν μπορεί στον ευρωπαϊκό εκβιασμό του Σόιμπλε να μην υπάρξει αυτός ο εθνικός σχεδιασμός και να κυρωθεί η λαϊκή ετυμηγορία της 25ης Ιανουαρίου».

Σύμφωνα με τον αντιπρόεδρο της Βουλής το ερώτημα θα πρέπει να τεθεί ως εξής: «με δεδομένο ότι απόφαση του ελληνικού λαού είναι λύση εντός ευρώ, οι δανειστές επιμένουν σε τρίτο Μνημόνιο. Συμφωνείτε;».

Ο κ. Μητρόπουλος κάλεσε όλες τις πατριωτικές δυνάμεις να μην εκβιάζουν την κυβέρνηση να πει ναι στον εκβιασμό των δανειστών εξηγώντας ότι αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος θα είναι η κυβέρνηση να αποκτήσει ισχυρότερη νομιμοποιητική βάση..

Κλείσιμο
«Δεν θα είναι τακτικισμός το να προσφύγουμε στη γνώμη του λαού όταν απαξιώνεται ο εθνικός διαπραγματευτής» συμπλήρωσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Σε κάθε περίπτωση στόχος μας δεν θα είναι η έξοδος από το ευρώ ή η προσφυγή σε εθνικό νόμισμα αλλά η ισχυροποίηση της διαπραγματευτικής βάσης της κυβέρνησης, κατέληξε ο Αλεξης Μητρόπουλος μιλώντας στο Star.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης