Μάρδας: Ο Λοβέρδος είναι φορέας λεκτικού τραμπουκισμού - Έχει ύφος χιλίων καρδιναλίων

Μάρδας: Ο Λοβέρδος είναι φορέας λεκτικού τραμπουκισμού - Έχει ύφος χιλίων καρδιναλίων

Οξείς εκφράσεις από τον αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών στον απόηχο της σφοδρής αντιπαράθεσης μεταξύ κυβέρνησης και των παραγόντων της αντιπολίτευσης για τη Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου

Μάρδας: Ο Λοβέρδος είναι φορέας λεκτικού τραμπουκισμού - Έχει ύφος χιλίων καρδιναλίων
Με ένα κείμενο που περιλαμβάνει ορισμένες ιδιαίτερα οξείς εκφράσεις, το οποίο ανάρτησε στο  προσωπικό του προφίλ στο facebook το πρωί του Σαββάτου, ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών κ. Δημήτρης Μάρδας επιτίθεται στον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ κ. Ανδρέα Λοβέρδο. Στον απόηχο της σφοδρής αντιπαράθεσης μεταξύ κυβέρνησης και των παραγόντων της αντιπολίτευσης για τη Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου, ο κ. Μάρδας καταφέρεται, αναδρομικά, σε έναν πολιτικό που, όπως ο ίδιος σημειώνει, γνωρίζει από πολύ παλιά.  

Η σχετική ανάρτηση του κ. Μάρδα έχει ως εξής (με διορθωμένα ορισμένα σφάλματα πληκτρολόγησης):

“Στο επόμενο μυθιστόρημά μου πρωταγωνιστικό ρόλο θα παίζει ο βουλευτής και παλαιός συμφοιτητής μου, ο Ανδρέας Λοβέρδος. Έχω εντυπωσιαστεί από την μετάλλαξή του και το πέρασμά του από ένα στυλ που διέκρινε έναν αξιοπρεπή πολιτικό, σε ένα νέου τύπου πολιτικό, που θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως φορέας ενός λεκτικού τραμπουκισμού, σύμφωνα με τη συμπεριφορά του στη Βουλή. Όταν διαφωνεί με τα όσα ακούει, τα θεωρεί μπουρδολογίες και όσο περνούν τα χρόνια, ενώ μικραίνει το κόμμα του, αποκτά μια παράξενη λεκτική επιθετικότητα και ύφος χιλίων καρδιναλίων... Είναι ίσως το κόστος της απώλειας της εξουσίας που μπορεί να δώσει μια εξήγηση... Κρίμα όμως!”

Κλείσιμο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης