Άδωνις στο Bloomberg: Τα λεφτά μου τα έχω στην Ελλάδα

Άδωνις στο Bloomberg: Τα λεφτά μου τα έχω στην Ελλάδα

«Καταλαβαίνω τον κόσμο που αποσύρει τα λεφτά του. Εάν φοβάσαι για τις τράπεζες, είσαι ελεύθερος να αποσύρεις τα λεφτά σου και να τα κάνεις ό,τι θέλεις» δήλωσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ

Άδωνις στο Bloomberg: Τα λεφτά μου τα έχω στην Ελλάδα
«Τα λεφτά μου τα έχω στην Ελλάδα» αρκέστηκε να δηλώσει ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης μετά τις πιεστικές ερωτήσεις των παρουσιαστών του Bloomberg στη συνέντευξη που παρέθεσε σήμερα από την Αθήνα. 

Δηλώνοντας ότι δεν θα απαντήσει στην ερώτηση για το εάν έχει αποσύρρει τα χρήματα του απ' τις ελληνικές τράπεζες ή τα έχει βγάλει στο εξωτερικό γιατί είναι «προσωπική» και ο ίδιος είναι πολιτικός που θα δώσει μηνύματα στον κόσμο, ο κ. Γεωργιάδης είπε:

«Θα πω μόνο πως καταλαβαίνω τον κόσμο που αποσύρει τα λεφτά του. Εάν φοβάσαι για τις τράπεζες, είσαι ελεύθερος να αποσύρεις τα λεφτά σου και να τα κάνεις ό,τι θέλεις. Απ' την άλλη βέβαια οι Έλληνες πρέπει να κρατήσουμε την ψυχραιμία μας γιατί εδώ ζούμε, εδώ είναι η πατρίδα μας», τόνισε.

Κλείσιμο
Ο κ. Γεωργιάδης δήλωσε πως ανησυχεί καθώς πιστεύει πως «ο Αλ. Τσίπρας δεν έχει τη δύναμη για να κάνει κάθε τι να μας κρατήσει στην ευρωζώνη».

Υπογραμμίζοντας πως το πρόγραμμα που ακολουθούσε η Ελλάδα ήταν προς τη σωστή κατεύθυνση του εκσυγχρονισμού της οικονομίας και της προόδου και κατηγορώντας το ΣΥΡΙΖΑ ότι αντέστρεψε την πορεία ανάκαμψης ο κ. Γεωργιάδης κάλεσε τον πρωθυπουργό «να βρει την πολιτική δύναμη για να κλείσει ακόμα και σήμερα τη συμφωνία».

Μίλησε για εσωτερικό πρόβλημα του ΣΥΡΙΖΑ που ουσιαστικά καθιστά προβληματική τη διαπραγμάτευση, υπολογίζοντας ο ίδιος 30 με 40 βουλευτές της πλειοψηφίας που δεν θα ψήφιζαν έναν συμβιβασμό στην κατεύθυνση Βαρουφάκη. 

Σημείωσε όμως ότι «η Βουλή θα μπορούσε να βρει τη λύση» ώστε η χώρα να μην πέσει στα βράχια.

«Ο κ. Τσίπρας πρέπει να καταλάβει ότι δεν είναι Πρόεδρος ενός νεοκομουνιστικού κόμματος μόνο, αλλά πρωθυπουργός της χώρας. Μπορεί να βρει τη λύση και να υπάρξει συμφωνία, αλλά δε νομίζω πως έχει την πολιτική δύναμη να το κάνει», είπε.

Εμφανίστηκε βέβαιος ότι η ΝΔ θα κέρδιζε τις εκλογές εάν αυτές διεξάγονταν με το ερώτημα «ΣΥΡΙΖΑ και δραχμή» ή «ΝΔ και ευρώ».

Διαβάστε περισσότερα στο www.newmoney.gr.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης