Φωτογραφίες: ο Θεοδωράκης βγάζει selfies με φαντάρους της ΕΛΔΥΚ

Φωτογραφίες: ο Θεοδωράκης βγάζει selfies με φαντάρους της ΕΛΔΥΚ

Ο επικεφαλής του Ποταμιού και οι φαντάροι ταξιδεύαν μαζί με προορισμό τη Λάρνακα

Φωτογραφίες: ο Θεοδωράκης βγάζει selfies με φαντάρους της ΕΛΔΥΚ
Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε την Τρίτη τον Σταύρο Θεοδωράκη λίγο πριν ξεκινήσει το ταξίδι του για την Κύπρο.

Φαντάροι της ΕΛΔΥΚ που ταξίδευαν προς Λάρνακα και εντόπισαν τον επικεφαλής του Ποταμιού του ζήτησαν να φωτογραφηθεί μαζί τους με τον Σταύρο Θεοδωράκη να μην τους χαλάει το χατήρι.

Με τα παιδιά της ΕΛΔΥΚ ταξιδεύοντας για Κύπρο. #topotami

A photo posted by Σταύρος Θεοδωράκης (@stavrostheodorakis) on

Κλείσιμο


Προς Λάρνακα. #topotami

A photo posted by Σταύρος Θεοδωράκης (@stavrostheodorakis) on


Ο Σταύρος Θεοδωράκης στις 2 μετά το μεσημέρι θα επισκεφτεί τα Γραφεία της Ελληνικής Πρεσβείας στη Λευκωσία. Το απόγευμα θα μεταβεί στο Πανεπιστήμιο Κύπρου όπου θα συναντήσει τον Πρύτανη Κωνσταντίνο Χριστοφίδη και θα ξεναγηθεί στις εγκαταστάσεις της Πανεπιστημιούπολης. Στις 7.00μμ, στο Κέντρο Κοινωνικών Δραστηριοτήτων του Πανεπιστημίου (Αίθουσα 010, Κτίριο 7), θα υπάρξει συζήτηση του επικεφαλής με τους φοιτητές με θέμα την επανάσταση των νέων και του νέου που έχει ανάγκη η Κύπρος, η Ελλάδα, η Ευρώπη. 

Την Τετάρτη το πρόγραμμα του επικεφαλής του Ποταμιού περιλαμβάνει συνάντηση με τον Αρχιεπίσκοπο Κύπρου Χρυσόστομο Β΄ στις 9 το πρωί, κατ' ιδίαν συνάντηση με τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκο Αναστασιάδη στις 11 ενώ στις 12.30 θα επισκεφθεί την Βουλή των Αντιπροσώπων όπου θα συναντήσει τους αρχηγούς των κοινοβουλευτικών κομμάτων.

Την τρίτη ημέρα της επίσκεψής του, την Πέμπτη, στις 11.00 το πρωί ο επικεφαλής του Ποταμιού θα επισκεφτεί τον Επίτιμο Πρόεδρο της ΕΔΕΚ, Βάσο Λυσσαρίδη στο γραφείο του στους Άγιους Ομολογητές ενώ αμέσως μετά θα πραγματοποιήσει επίσκεψη τον Τύμβο της Μακεδονίτισσας και στα Φυλακισμένα Μνήματα. 

Τον Σταύρο Θεοδωράκη στην Κύπρο συνοδεύει ο πρέσβης επί τιμής και υπεύθυνος του Τομέα Εξωτερικής Πολιτικής και Διεθνών Σχέσεων του Ποταμιού, Αλέξανδρος Μαλλιάς καθώς και ο Χαρίδημος Τσούκας μέλος της Επιτροπής Διαλόγου του Ποταμιού.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης