«Τα Νέα»: Τσίπρας - Καμμένος «ποιούν την νήσσαν» για τα 500 εκατ. στη Lockheed

«Τα Νέα»: Τσίπρας - Καμμένος «ποιούν την νήσσαν» για τα 500 εκατ. στη Lockheed

«Η ιδιαίτερα ευαίσθητη σε θέματα διαφάνειας κυβέρνηση του διδύμου Τσίπρας - Καμμένος εξακολουθεί να ποιεί την νήσσαν, που έγραφαν παλιά οι δημοσιογράφοι για να εντυπωσιάσουν, σχετικά με τη δουλίτσα των 500 εκατ.στη Lockheed Martin...»

«Τα Νέα»: Τσίπρας - Καμμένος «ποιούν την νήσσαν» για τα 500 εκατ. στη Lockheed
Υπό τον τίτλο «η σιωπή των νησσών» ο Γιώργος Παπαχρήστος αφιερώνει ένα κομμάτι της στήλης του στην εφημερίδα «ΤΑ ΝΕΑ» αναφερόμενος στην αποκάλυψη του «Πρώτου Θέματος» σχετικά με την προμήθεια των 500 εκατ. δολαρίων στη Lockheed Martin.

Ο δημοσιογράφος κάνει λόγο για «αιδήμονα» σιωπή από την κυβέρνηση «του διδύμου Τσίπρας-  Καμμένος», η οποία εκτιμά ότι δεν θα συνεχιστεί για πολύ γιατί όπως σημειώνει χαρακτηριστικά, αν αυτό συμβεί, θα αρχίσουν να μας μπαίνουν ψύλλοι στα αυτιά για την «πρώτη φορά Αριστερά» κυβέρνηση.

«Η ιδιαίτερα ευαίσθητη σε θέματα διαφάνειας κυβέρνηση του διδύμου Τσίπρας - Καμμένος εξακολουθεί να ποιεί την νήσσαν, που έγραφαν παλιά οι δημοσιογράφοι για να εντυπωσιάσουν, σχετικά με τη δουλίτσα των 500 εκατ.στη Lockheed Martin.

Το αναφέρω διότι λογικά τα «σαπάκια» αεροπλάνα του Ναυτικού είναι τόσο «σαπάκια» που ακόμη και ο αντιπρόσωπος της εταιρίας στην Ελλάδα συμβούλευε να μη σκορπάνε τζάμπα χρήματα για να τα ανασκευάσουν γιατί δεν αξίζουν - κάποια αντίδραση θα υπήρχε.
Αλλά δεν υπάρχει. Ούτε λέξη!

Κλείσιμο
Υποθέτω ότι αυτή η αιδήμονα σιωπή δεν θα συνεχιστεί επί πολύ. Διότι εάν συμβεί αυτό, θα αρχίσουν να μας μπαίνουν ψύλλοι στα αυτιά για την πρώτη φορά Αριστερά κυβέρνηση...».

Ακόμη, όπως υπογραμμίζει στη στήλη του ο Γιώργος Παπαχρήστος, του προξένησε τεράστια απορία η περιοδεία του Πάνου Καμμένου στην Αίγυπτο, «δεδομένου ότι δεν παράγει ούτε βίδα από πολεμικούς εξοπλισμούς, αντιθέτως εισάγει και αυτή από παντού».

Πάντως, προειδοποιεί ότι «τα καλύτερα έρχονται» και κρούει τον κώδωνα του κινδύνου ότι η ιστορία «με την ανάθεση στη  Lockheed Martin θα έχει σύντομα σοβαρή συνέχεια.

«Όχι μόνο εδώ, αλλά και στις Ηνωμένες Πολιτείες. Πολιτικό στέλεχος της αντιπολίτευσης μου έλεγε χθες το βράδυ ότι εκτός από το τι θα γίνει αύριο στη συνεδρίαση της Επιτροπής Αμυντικών Εξοπλισμών της Βουλής ψάχνονται  - αναζητούν τρόπους δηλαδή - να προκαλέσουν ζήτημα και στις ΗΠΑ διότι τα αεροπλάνα, λέει, είχαν δοθεί στην Ελλάδα στο πλαίσιο της αμυντικής συνεργασίας των δύο χωρών και η Lockheed Martin θα έπρεπε, δεδομένης της κατάστασής τους, να αρνηθεί να τα επισκευάσει λόγω παλαιότητας (κλείνουν σε λίγο 50 χρόνια ύπαρξης...). Τέλεια!».

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης