Αβραμόπουλος:

Αβραμόπουλος:

Πάγιο αίτημα της ιταλικής κυβέρνησης είναι να δραστηριοποιηθεί άμεσα η Ε.Ε. με περισσότερα μέσα, πολιτικά και οικονομικά, για τη συνολική αντιμετώπιση των κυμάτων μεταναστών που φθάνουν διαρκώς στις ακτές της μεσογειακής Ευρώπης

Αβραμόπουλος:
Στο Λουξεμβρούργο για την Έκτακτη Σύνοδο των υπουργών Εσωτερικών και Εξωτερικών της ΕΕ, με αφορμή την τραγωδία στη Μεσόγειο μεταβαίνει τη Δευτέρα ο Επίτροπος Μετανάστευσης, Εσωτερικών Υποθέσεων και Ιθαγένειας Δημήτρης Αβραμόπουλος, που στις 23 Απριλίου θα μεταβεί στη Ρώμη, προκειμένου να έχει συνομιλίες με την ιταλική κυβέρνηση.

Για το ναυάγιο συνομίλησε άλλωστε με τον Ιταλό υπουργό Εσωτερικών Αντζελίνο Αλφάνο.

«Η τραγωδία στη Μεσόγειο είναι μια σκληρή υπενθύμιση ότι πρέπει να λάβουμε τολμηρές δράσεις για την αντιμετώπιση της αυξανόμενης μεταναστευτικής κρίσης.  Αύριο, θα μεταβώ στο Λουξεμβούργο για να συμμετάσχω στο Συμβούλιο Εξωτερικών Υποθέσεων, που θα συζητήσει εκτάκτως τη μετανάστευση, υπό το φως των πρόσφατων γεγονότων. Η επίσκεψή μου στη Θέουτα και τη Μελίγια παραμένει μία από τις προτεραιότητές μου και αναμένω να οριστεί σύντομα η νέα ημερομηνία», δήλωσε ο κύριος Αβραμόπουλος, που διέκοψε την επίσημη επίσκεψή του στην Ισπανία, λόγω των εξελίξεων.

Κλείσιμο
Πάγιο αίτημα της ιταλικής κυβέρνησης είναι να δραστηριοποιηθεί άμεσα η Ε.Ε. με περισσότερα μέσα, πολιτικά και οικονομικά, για τη συνολική αντιμετώπιση των κυμάτων μεταναστών που φθάνουν διαρκώς στις ακτές της μεσογειακής Ευρώπης.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης