Υμνοι Καμμένου για Ρωσία: Προστάτευσε τους Ελληνες της Κριμαίας

Υμνοι Καμμένου για Ρωσία: Προστάτευσε τους Ελληνες της Κριμαίας

...Όταν δέχτηκαν επίθεση από την φασιστική κυβέρνηση της Ουκρανίας, ανέφερε ο υπουργός Εθνικής Αμυνας - Είχαμε πάντα στενούς δεσμούς με τους Ρώσους, συμπλήρωσε και τόνισε πως το μήνυμά του προς ΝΑΤΟ και ΕΕ είναι η συνεργασία με την Ρωσία

Υμνοι Καμμένου για Ρωσία: Προστάτευσε τους Ελληνες της Κριμαίας
Την άποψη πως οι ρωσικές δυνάμεις στην Κριμαία προστάτευσαν τους Ελληνες της περιοχής από την επίθεση της φασιστικής κυβέρνησης της Ουκρανίας, εξέφρασε ο υπουργός Εθνικής Αμυνας Πάνος Καμμένος, μιλώντας στη ρωσική ιστοσελίδα gazzetta.ru.

«Πράγματι, ο ελληνικός πληθυσμός στην Κριμαία δέχθηκε επίθεση από τη φασιστική κυβέρνηση της Ουκρανίας» είπε χαρακτηριστικά και ανέφερε πως «για την προστασία των ελληνικών οικογενειών, υπήρχε η παρουσία των ρωσικών δυνάμεων».

«Ο ελληνικός πληθυσμός στην Κριμαία είχε πάντα στενούς δεσμούς με την τοπική ρωσόφωνη κοινωνία. Συζήτησα το θέμα αυτό με τον Πατριάρχη Κύριλλο - μοιραζόμαστε την Εκκλησία, πιστεύουμε στις ίδιες αξίες, και ήταν απλά αδύνατο να μην προστατεύσουν από την φασιστική κυβέρνηση της Ουκρανίας οι Ρώσοι τους Έλληνες» εξήγησε.

Κλείσιμο
Αναφορικά με τις σχέσεις της Ρωσίας με την Ευρωπαϊκή Ενωση και το ΝΑΤΟ, ο Πάνος Καμμένος επεσήμανε ότι «το μήνυμά μου προς τις οργανώσεις αυτές είναι η συνεργασία με τη Ρωσία και να κάνουμε ό, τι είναι δυνατόν για την άρση του εμπάργκο. Οι κυρώσεις έχουν αποδειχθεί μια καταστροφή όχι μόνο για τη Ρωσία, αλλά και για την ΕΕ».

«Είμαι βέβαιος ότι οι κυρώσεις θα αρθούν σύντομα, και αυτό θα μας δώσει περισσότερες ευκαιρίες να συνεργαστούμε» πρόσθεσε ο Πάνος Καμμένος.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης