Στρατούλης: Δεν υπάρχει λόγος να κάνουμε δημοψήφισμα

Στρατούλης: Δεν υπάρχει λόγος να κάνουμε δημοψήφισμα

Η λαϊκή εντολή που έχουμε είναι νωπή και δεν υπάρχει λόγος να προσφύγουμε στις κάλπες, τόνισε ο αναπληρωτής υπουργός Κοινωνικών Ασφαλίσεων - «Σινικά τείχη, αδιαπέραστα», χαρακτήρισε τις «κόκκινες γραμμές» της κυβέρνησης

Στρατούλης: Δεν υπάρχει λόγος να κάνουμε δημοψήφισμα
Δεν υπάρχει κανένας λόγος να κάνουμε δημοψήφισμα, τόνισε ο υπουργός Κοινωνικών Ασφαλίσεων Δημήτρης Στρατούλης, επισημαίνοντας πως η κυβέρνηση έχει νωπή λαϊκή εντολή, ενώ οι μετρήσεις παρουσιάζουν το ΣΥΡΙΖΑ κοντά στο 50%, όπως χαρακτηριστικά είπε. 

«Έχουμε πρώτον πρόσφατη λαϊκή εντολή και δεύτερον στήριξη του λαού, όπως δείχνουν και οι μετρήσεις που παρουσιάζουν τον ΣΥΡΙΖΑ κοντά στο 50% και ξέρουμε ότι ο λαός μας στηρίζει. Δεν υπάρχει λόγος να κάνουμε νέες εκλογές ή δημοψήφισμα αφού έχουμε νωπή λαϊκή εντολή. Για το ζήτημα αυτό έχει μιλήσει και ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας κι έχει τονίσει πως η λαϊκή εντολή που έχουμε είναι ισχυρή», ανέφερε.

Ο κύριος Στρατούλης χαρακτήρισε «σινικά τείχη, αδιαπέραστα» τις «κόκκινες γραμμές» της κυβέρνησης, ενώ τόνισε ότι «δεν πρόκειται να γίνουν "ροζ"».

Κλείσιμο
«Μπορεί ο κύριος Σαμαράς να μην έχει καταλάβει γιατί έχασε τις εκλογές από τον ΣΥΡΙΖΑ. Οι εταίροι όμως δεν κατάλαβαν», αναρωτήθηκε ο αναπληρωτής υπουργός Κοινωνικών Ασφαλίσεων, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του Σκάι.

«Τα ανώτατα όρια στο ασφαλιστικό δεν υπάρχει περίπτωση να τα αγγίξουμε», επεσήμανε και συμπλήρωσε ότι η ρύθμιση για τις οφειλές στα ασφαλιστικά ταμεία «πάει πολύ καλά. Ανταποκρίνονται και οι μικρές επιχειρήσεις και οι αυτοαπασχολούμενοι με πολύ μεγάλο πατριωτισμό. Μέχρι τώρα στις 16 πρώτες ημέρες έχουν ρυθμιστεί 1,5 δισ. οφειλές».

Σχολιάζοντας το δημοσίευμα του Reuters περί υιοθέτησης διπλού νομίσματος από την Ελλάδα, ο κύριος Στρατούλης τόνισε πως «αυτά είναι βλακείες! Τα λέει μία έτσι μία γιουβέτσι. Αυτά είναι στα πλαίσια των διαπραγματευτικών εργαλείων ούτως ώστε να πάει η χώρα σε μία παράδοση άνευ όρων».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης