ΠΑΣΟΚ: Ο Βαρουφάκης λέει ψέμματα χωρίς καμία αναστολή

ΠΑΣΟΚ: Ο Βαρουφάκης λέει ψέμματα χωρίς καμία αναστολή

«Τους πήραν τα λεφτά μέσα από τα χέρια και μετά έψαχναν να ζητήσουν πίσω το 1,2 δισ. Τώρα ο κ. Βαρουφάκης λέει ανερυθρίαστα ότι φταίει η προηγούμενη κυβέρνηση» λέει η Χαριλάου Τρικούπη 

ΠΑΣΟΚ: Ο Βαρουφάκης λέει ψέμματα χωρίς καμία αναστολή
«Τους πήραν τα λεφτά μέσα από τα χέρια και μετά έψαχναν να ζητήσουν πίσω το 1,2 δισ. Τώρα ο κ. Βαρουφάκης λέει ανερυθρίαστα ότι φταίει η προηγούμενη κυβέρνηση γιατί υπέγραψε την αρχική σύμβαση!» σχολίασε σε έντονο ύφος με ανακοίνωσή του το ΠΑΣΟΚ, σχετικά με τις δηλώσεις του υπουργού Οικονομικών Γ. Βαρουφάκη για το ΤΧΣ.

«Δεν έχει δυστυχώς καμία αναστολή να πει ψέματα και να υιοθετήσει ψευτοδικολαβικά επιχειρήματα ο κ. Βαρουφάκης. Έχουμε πει ότι η παράταση της κύριας σύμβασης χρηματοοικονομικής διευκόλυνσης, δηλαδή του μνημονίου που υπέγραψε χωρίς νομοθετική εξουσιοδότηση ο κ. Βαρουφάκης προβλέπει την επιστροφή των 11 δισ. του ΤΧΣ στο EFSF» υποστηρίζει η Χαριλάου Τρικούπη. 

«Στην προηγούμενη παράταση μέχρι 28.2.2015 δεν προβλεπόταν κάτι τέτοιο. Τα 11 δισ. προοριζόντουσαν για αποθεματικό της προληπτικής πιστωτικής γραμμής. Τα λεφτά τα πήραν μέσα από τα χέρια του κ. Βαρουφάκη στο Eurogroup της 20.2 λόγω σκληρής και επιτυχούς διαπραγμάτευσης! Και νομικά αυτό υπεγράφη με την παράταση του μνημονίου από τον ίδιο, ερήμην της Βουλής. Τέρμα τα ψέματα» καταλήγει η ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης