Όταν ο Μπαράκ Ομπάμα συνάντησε τη Ρένα Δούρου

Όταν ο Μπαράκ Ομπάμα συνάντησε τη Ρένα Δούρου

Μπορεί τα φλας να επικεντρώθηκαν στην συνάντηση του αμερικανού προέδρου με τον Γιάνη Βαρουφάκη, όμως παρούσα ήταν και η περιφερειάρχης Αττικής, που επίσης συνομίλησε για λίγο με τον πλανητάρχη

Όταν ο Μπαράκ Ομπάμα συνάντησε τη Ρένα Δούρου
Στην επίσημη εκδήλωση του Λευκού Οίκου για την Εθνική Παλιγγενεσία παραβρέθηκαν πολλοί Ελληνες, εξέχοντα μέλη της ομογένειας στις ΗΠΑ, αλλά και εκπρόσωποι της ελληνικής πολιτείας. 

Εκτός από τον υπουργό Οικονομικών Γιάνη Βαρουφάκη, που συγκέντρωσε τα περισσότερα σχόλια και τα φλας των φωτογράφων, παρούσα στην επίσημη τελετή ήταν και η περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου.

Μάλιστα η κυρία Δούρου χαιρέτισε με μια θερμή χειραψία τον αμερικανό πρόεδρο Μπαράκ Ομπάμα, ενώ είχαν και μια σύντομη συνομιλία.

Κλείσιμο
Αν και κανείς δεν... χρονομέτρησε πόσο κράτησε ο διάλογος, η Ρένα Δούρου φαίνεται στις φωτογραφίες να μιλά με το γνωστό της πάθος στον πλανητάρχη, που την άκουγε άλλοτε σοβαρός κι άλλοτε γελαστός. 





Η περιφερειάρχης Αττικής μιλά σήμερα Παρασκευή στο πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης για το νέο ξεκίνημα της Αττικής (The Dawn of Another Attica), ενώ την Τρίτη, 21 Απριλίου, θα μιλήσει στο πανεπιστημίου Princeton για το νέο πρόσωπο της Ελλάδας και τη διαφορά που μπορεί να κάνει μία γυναίκα (A new face for Greece. What difference can a woman make?).


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης